Κάνουν επικοινωνιακή προπαγάνδα για να αυξήσουν τους εμβολιασμούς λέει Έλληνας επιδημιολόγος υπέρ των εμβολίων στην τηλεόραση και οι δημοσιογράφοι ξεροκαταπίνουν (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Αυτό που λέμε εδώ και μήνες ήρθε εχθές να το επιβεβαιώσει ο γνωστός επιδημιολόγος κ. Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί».

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Συνεπώς με την δήλωση αυτή γκρεμίζεται το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει πάρει όλα αυτά τα καθεστωτικά μέτρα εναντίων των πολιτών και τους έχει διχάσει με το δήθεν πρόσχημα ότι η πανδημία εξαπλώνεται εξ αιτίας των ανεμβολίαστων.

Από την αρχή λέμε ότι η εμμονή της Κυβέρνησης δεν έχει σκοπό την προστασία των πολιτών ή την καταπολέμηση της πανδημίας αλλά την δημιουργία δικαιολογίας βάζοντας στο στόχαστρο του εχθρού τους ανεμβολίαστους πολίτες για να κρύψουν την κυβερνητική ανικανότητα και την λάθος διαχείριση στην πανδημία.

Με λίγα λόγια ρίχνουν το βάρος επικοινωνιακά με προπαγάνδα όπως έκαναν οι ΝΑΖΙ στους ανεμβολίαστους πολίτες για να έχουν την δικαιολογία να λένε αυτοί φταίνε και να μοιράζουν εκατομμύρια σε κουμπάρους και ημέτερους και καναλάρχες.

Μπορείτε να δείτε το γνωστό επιδημιολόγο και υπέρμαχο των εμβολίων να το λέει αυτό στην τηλεόραση απλά πιο στρογγυλεμένα. Φυσικά όταν ακούστηκε αυτό οι δημοσιογράφοι ξεροκαταπίνουν όπως θα δείτε στο βίντεο και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα λεγόμενα του κ. Παναγιωτόπουλου.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img