Καβάντζα και ρεζερβέ οι ΜΕΘ και τα μονοκλωνικά για πολιτικούς μεγαλοδημοσιογράφους και υψηλά πρόσωπα

spot_imgspot_img

Δυστυχώς ζούμε στην χώρα των θαυμάτων. Έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο να γίνονται τέρατα και τους πολιτικούς με του μεγαλοδημοσιογράφους να πηγαίνουν χέρι χέρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στείλει στον τάφο εξ αιτίας της κάκιστης διαχείρισης δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και συνεχίζει να παίζει ένα επέσχυντο επικοινωνιακό παιχνίδι αντί να παραδεχθεί αυτό που όλοι φωνάζουν ότι απέτυχε. Συνεχίζει με χυδαιότητες και απειλές να ρίχνει την ευθύνη στους ανεμβολίαστους ενώ την ίδια ώρα θρηνούμε περισσότερους Έλληνες ακόμα και από τον πόλεμο.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Η παρέα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τα σκάνδαλα της πανδημίας να σκάνε πλέον ένα ένα. Προ λίγων ημερών έγινε μία τρομερή καταγγελία για ρεζερβέ ΜΕΘ με τον Θανάση Πλεύρη να απειλή με εισαγγελικές παραγγελίες προσπαθώντας να καλύψει τον ντόρο που πήρε το θέμα και όχι να διερευνήσει αν έχουν βάσει οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε την αντιδήμαρχο Αθηναίων να λέει στον αέρα της Τατιάνας Στεφανίδου ότι πήρε μονοκλωνικά και έγινε καλά με την Δημοσιογράφο να έχει αντιληφθεί την γκάφα και να την σώζει την τελευταία στιγμή λέγοντας ότι ήταν σε πειραματικό στάδιο και δεν είχαν έρθει ακόμα.

Επίσης εκτός από τις ομολογίες και τις καταγγελίες θεσμικών ανθρώπων που κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο βλέπουν το φώς της δημοσιότητας έχουμε και πολλές ενδείξεις ότι η διαχείριση των ασθενών δεν είναι δίκαιη και ίση σε όλους. Όπως το περιστατικό με την 14χρονη που οι γονείς της καταγγέλλουν ότι ήταν για ώρες σε κοντέινερ ενώ αντιθέτως για τον Στραβελάκη, τον αρχιεπίσκοπο και οποιοδήποτε πολιτικό βρίσκεται κρεβάτι και ΜΕΘ απ ευθείας.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img