Δ.Κούβελας: «Από τον Μάρτιο και μετά πεθαίνουμε κατά 10% περισσότερο και δεν ξέρουμε τον λόγο»!

spot_imgspot_img

Ο Δρ Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας που έχει γίνει το μαύρο πρόβατο των ΜΜΕ αλλά και των τηλε-ειδικών απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε ο ίδιος στο “πως γίνεται να έχουμε πολλούς περισσότερους θανάτους και κρούσματα του κορωνοϊού σε σχέση με πέρσι παρόλο που έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού”.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Η απάντησή του γεννάει πολλά ερωτηματικά που θα πρέπει να απαντηθούν επίσημα από την πολιτεία και τους αρμόδιες φορείς «Η επιστήμη είναι ένα εργαλείο, δεν είναι ούτε μια ιδέα, ούτε κάτι αφηρημένο και βασίζεται σε δύο πυλώνες, ο ένας είναι ο εμπειρισμός και το άλλο ο ορθολογισμός. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε κακοί εμπειριστές, δεν βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει. Και τα ερωτήματα είναι απλά, με τι συγκρίνουμε τον εαυτό μας. Ποια μέτρα πήραμε εμείς, ποιους ακολουθούμε» συνεχίζοντας «Θα πρέπει αν δούμε και άλλες παραμέτρους. Το ένα ποιοι νοσούν και ποιοι πεθαίνουν από Covid-19. Το ποιοι νοσούν και ποιοι πεθαίνουν από άλλες αιτίες δεν μας απασχολεί; Γιατί αυτή τη στιγμή από τον Μάρτιο και μετά η χώρα μας έχει μια αυξημένη θνησιμότητα από κάθε αιτία που ξεπερνάει το 10% κάθε μήνα. Δηλαδή γίνεται να πεθαίνουμε 10% παραπάνω χωρίς να ξέρουμε κάποιον λόγο;»

Ούτε λίγο ούτε πολύ σε απλή μετάφραση είπε ότι αυξήθηκαν οι θάνατοι κάθε μήνα κατά 10% και δεν ασχολείται κανείς με την αιτία θανάτου όλων αυτών που δεν άμεσα από covid. Εδώ θα πρέπει να πάρουν θέση ξεκάθαρα οι αρμόδιοι φορείς και να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Όντως έχουμε αύξηση θανάτων 10% από άλλα αίτια;
Αν ναι ποια είναι η αιτία της αύξησης;

Στα ερωτήματα αυτά εδώ και μήνες δεν έχει απαντήσει ποτέ κανείς ούτε από τους τηλεειδικούς ούτε από τους υπουργούς ή του διευθυντές της ΕΛΣΤΑΤ. Προφανώς για την ελληνική κυβέρνηση σημασία έχει να μη πεθαίνεις από covid και ας πεθαίνεις από οτιδήποτε άλλο.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να θέσουμε χωρίς ταμπού και τα εμβόλια αλλά και το πόσο ρόλο μπορούν παίξουν σε κάποιον αιφνίδιο θάνατο. Αν δεν πέθαναν από covid αλλά ούτε από τα εμβόλια τότε από τι πέθανε αυτό το 10% παραπάνω τελικά;

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img