Κρατάνε φυλακισμένους τους Έλληνες με πρόσχημα την πανδημία για πολιτικούς λόγους ώστε να μην χάσουν κι άλλο ποσοστά

spot_imgspot_img

H χειρότερη διαχείριση στην Ευρωπαϊκή ένωση και μία από τις χειρότερες σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αυτή που ακολούθησε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την Νέας δημοκρατίας. Σκάνδαλα επί σκανδάλων με νεκρούς εκτός ΜΕΘ, με νεκρούς εντός ΜΕΘ, με ανεμβολίαστους νεκρούς και εμβολιασμένους. Και με όμηρους και εκβιαζόμενο το μεγαλύτερο ποσοστό των άνω των 60 ετών.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Παρόλο τα λάθη και τον θρήνο που έχουν προκαλέσει η τραγική και εγκληματικά κακή διαχείριση της πανδημίας από την Νέα δημοκρατία στην Ελληνική κοινωνία. Δεν έχει κανένα σκοπό να διορθώσει τα λάθη της αλλά να σώσει μόνο τα ποσοστά.

Ο Θανάσης Πλεύρης συνεχίζει να κρατάει αποκλεισμένους και όμηρους όλους τους ανεμβολίαστους Έλληνες με την οικονομία να καταρρέει ολοένα και περισσότερο. Η εκδικητική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Θανάση Πλεύρη στους ανεμβολίαστους Έλληνες έχει και σκοπό και εξήγηση.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι οδεύουμε για εκλογές. Βλέποντας λοιπόν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι τα ποσοστά τους καταρρέουν θέλουν να θέσουν αλεξίπτωτα ώστε να περιορίσουν τις απώλειές τους. Γνωρίζουν πλέον ότι οι Έλληνες που είναι πολιτικά εξαρτώμενοι και από το κόμμα την ΝΔ και όλοι όσοι ήταν πρωτοεμβολιασμένοι είναι οι βασικοί υποστηρικτές τους. Γνωρίζουν επίσης καλά ότι όλοι όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο είναι εντελώς απέναντι και όσοι έχουν εκβιαστεί επίσης. Άρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Θανάσης Πλεύρης με μόνο σκοπό να μειώσουν τις απώλειές τους δεν θέλουν να ελευθερώσουν τους Έλληνες για να μην έχουν απώλειες από την πρώτη κατηγορία των πολιτικά εξαρτώμενων και των πρωτοεμβολιασμένων που βλέπουν τους υπόλοιπους Έλληνες αποκλεισμένους και νιώθουν όμορφα.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img