Μας έκανε εχθρούς με την Ρωσία ο ανεύθυνος Μητσοτάκης για να είναι το καλό παιδί

spot_imgspot_img

Εντελώς ανώριμος και ανεύθυνος πλέον φαίνεται πως είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός με μόνο σκοπό την προσωπική του αποδοχή από την Αμερική και την Γερμανία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σήμερα η ελληνική κυβέρνηση χαρακτήρισε personae non gratae 12 διπλωμάτες της Ρωσίας και τους απέλασε χωρίς καμία ουσιαστική αιτία.

Αυτό βρίσκει αντίθετους το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων που μάλιστα δεν διστάζουν να τον βρίζουν και να τον χλευάζουν σε όλα τα social media.

Μάλιστα είναι παγκόσμιο φαινόμενο και η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών υποστηρίζει των φαινομενικό εχθρό της χώρας την Ρωσία παρά την ίδια τη κυβέρνηση της χώρα του. Οι Έλληνες με αυτό τον τρόπο δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι αποδεκτός πλέον στην θέση του πρωθυπουργού.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Στις 6 Απριλίου 2022, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ εκλήθη στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, όπου ενημερώθηκε για την απόφαση της Αθήνας να κηρύξει 12 διπλωμάτες της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη personae non gratae.
Από την πλευρά μας, εκφράσαμε την κατηγορηματική διαμαρτυρία για αυτό το αδικαιολόγητο και συγκρουσιακό βήμα που έχει στόχο την ακόμη χειρότερη καταστροφή του συνόλου των διμερών μας σχέσεων.
Επισημάναμε ότι αυτή η ενέργεια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες». ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, όπου ενημερώθηκε για την απόφαση της Αθήνας να κηρύξει 12 διπλωμάτες της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη . Από την πλευρά μας, εκφράσαμε την κατηγορηματική διαμαρτυρία για αυτό το αδικαιολόγητο και συγκρουσιακό βήμα που έχει στόχο την ακόμη χειρότερη καταστροφή του συνόλου των διμερών μας σχέσεων.
Επισημάναμε ότι αυτή η ενέργεια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες».

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img