Ο Θέε μου ο Μητσοτάκης έβαλε να μιλήσει ναζί μαχητής τους ΑΖΟΦ στην ελληνική βουλή και του είπε “είμαστε μαζί σας” Και καταχειροκροτήθηκε από τους σαλτιμπάγκους της βουλής (ΒΙΝΤΕΟ)

spot_imgspot_img

Κάθε μέρα που περνάει αναρωτόμαστε ποια θα είναι η επόμενη ανόητη κίνηση από την ελληνική κυβέρνηση; Πως θα εκθέσουν την χώρα μας σε όλο τον κόσμο για να καλύψουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και να κάνουν τα καλά παιδιά στην Αμερική και την Γερμανία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Για ακόμα μία φορά η ντροπή που νιώθουν η Έλληνες ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Σήμερα στην Ελληνική βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε να μιλήσει ένας δηλωμένος ΝΑΖΙ που ανήκει στο τάγμα ΑΖΟΦ και να κουνήσει το δάχτυλο στους Έλληνες αλλά και να δείξει ότι η Ελλάδα πλέον είναι εχθρός και όχι μη φιλική χώρα με την Ρωσία.

Τελείωσε ηομιλία του φιλοναζιστή Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Βουλή των Ελλήνων, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των περισσότερων πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε για αρχή, γεμάτος αντιρωσικό μένος, η Ουκρανία να πετύχει την τελική νίκη, αναπαράγοντας τα FAKE NEWS της Δύσης για δήθεν σφαγές αμάχων από την Ρωσία.

Γυναίκες βουλευτίνες ήταν ντυμένες στα ουκρανικά χρώματα, ενώ σύσσωμο το σώμα καταχειροκρότησε τον Ουκρανό πρόεδρο σαν να μην υπάρχει αύριο!

Η ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας ήταν γεμάτη προπαγάνδα και δεν δίστασε να επικαλεστεί ακόμα και το «ελευθερία ή θάνατος» των Ελλήνων για αυτό τον σκοπό.

Μαζί του μάλιστα μίλησαν υποτιθέμενοι Έλληνες που πολεμούν με τους ΝΑΖΙ του Αζόφ και το παραδέχθηκαν λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα! ΟΝΕΙΔΟΣ!!!

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img