Scoops.gr

Ο επιχειρηματίας Μπόγιας Νικόλαος εκθέτει και ξεσκεπάζει τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου αποκαλύπτοντας την υποκρισία του και τον καιροσκοπισμό του – Ενώ πεθαίναν κατά χιλιάδες οι επιχειρήσεις του ήταν πρόθυμες να κάνουν δωρεές με 0 ευρώ και ο Π. Τσακίρης έδινε απ ευθείας αναθέσεις άνω των 50.000€

Σοκαρίστηκες αποκαλύψεις βλέπουν το φώς της δημοσιότητας μετά από 3 χρόνια για τον Δήμο Ωραιοκάστρου και τον Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη. Την δύσκολης περίοδο του covid -19 ο επιχειρηματίας Μπόγιας Νικόλαος και πλέον Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Μαζί για τον τόπο μας” του Πέτρου Αταμιάν εκθέτει ανεπανόρθωτα την λειτουργεία του Δήμου Ωραιοκάστρου και προσωπικά τον Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και να τα βάζει με όλους και με όλα με τις αποκαλύψεις να πέφτουν βροχή για τον επικίνδυνο αλλά και περίεργο τρόπο λειτουργίας του δεύτερου αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

Το παρακάτω γεγονός ήταν και η απόφαση του ίδιου του επιχειρηματία Μπόγια Νικόλαου να κατέβει στις επικείμενες εκλογές τις 8 Οκτωβρίου ως υποψήφιο Δημ. Σύμβουλο Ωραιοκάστρου. Απέναντι σε μία διοίκηση ανίκανη και επικίνδυνη για τους Δημοτικούς υπαλλήλους, για τους πολίτες και τους κατοίκους του Δήμου.

Ο Κύριος Μπόγιας Νικόλαος σε μία περίοδο που σε όλο τον κόσμο πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι έκανε δωρεές από μάσκες προστασίες στον Αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου σε δεκάδες φορείς και φυσικά και στον Δήμο Ωραιοκάστρου που διαμένει ο ίδιος με την οικογένειά του και τα δύο παιδιά.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία ο ίδιος έστειλε email στο δήμο εκφράζοντας την πρόθεσή του για ΔΩΡΕΑ μασκών στις 29/03/20 για τους δημοτικού υπαλλήλους δηλώνοντάς μάλιστα και την δυνατότητά του να την επαναλαμβάνει συνεχώς και κάθε εβδομάδα ώστε να εξασφαλιστεί όσο ήταν δυνατό η προστασία των ανθρώπων που φρόντιζαν για την καθαριότητα του δήμου όπως η συλλογή των σκουπιδιών από τους ανθρώπους ήρωες εκείνης της περιόδου.

 

Ο Δήμος με την σειρά του όχι μόνο έκανε να παραλάβει την δωρεά σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα αφήνοντας τους πάντες στο έλεος τους. Μη έχοντας την ικανότητα να συνεννοηθούν μεταξύ τους και ψάχνοντας τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από Δημοτικούς υπαλλήλους πήγαινε ελάχιστα στο Δημαρχείο εώς και καθόλου για περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά έδινε και πάνω από 50.000ευρώ σε απ ευθείας αναθέσεις σε εταιρείες οι οποίες είχαν περίεργες συνδέσεις με συγγενικά πρόσωπα του Δημάρχου και όχι μόνο αλλά και στελεχών του. Φυσικά στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η διαδικασία των απ ευθείας αναθέσεων ήταν νόμιμη, το ηθικό του κομματιού το αφήνουμε στην κρίση σας.

Δείτε πότε παρέλαβε ο Δήμος Ωραιοκάστρου τις μάσκες.

Το αξιοπερίεργο όμως, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι ότι οι απευθείας αναθέσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου ξεκίνησαν μήνες, μετά από τις Δωρεές που ήθελε να κάνει ο Κύριος Μπόγιας. Και δαπανήθηκαν πάνω από 50.000 μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες ενώ θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει έναν μεγάλο αριθμό μασκών χωρίς να χρεωθεί ο Δήμος ούτε ένα ευρώ.

Αφού ο Κύριος Μπόγιας πήγε ο ίδιος και αυτοπροσώπως τις μάσκες στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου και ζήτησε τον λόγο της αδιαφορίας. Τότε βγήκαν από το Δημαρχείο δύο βασικά στελέχη του Κυρίου Τσακίρη και του ζήτησαν προσωπικά συγνώμη για την κακή λειτουργία του Δήμου και μάλιστα προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την συνεχόμενη απουσία του Δημάρχου Παντελή Τσακίρη είπε ότι είναι μία δύσκολη περίοδος και υπάρχει πρόβλημα στην συνεννόηση και λειτουργίας.

Στην συνέχεια θα δείτε μία προσφορά που ζήτησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου από την επιχείρηση του κύριου Μπόγια για έξτρα μάσκες και η τιμή που έλαβε όπως θα δείτε παρακάτω ήταν κατά 30 λεπτά φθηνότερη από την απ ευθείας ανάθεση που έκανε ο Δήμος σε συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα λίγες μέρες νωρίτερα.

H προσφορά που ζήτησε ο Δήμος μετά από μήνες!

Η τιμή που αγόραζε ο Δήμος μήνες πριν ενώ θα μπορούσε να τα έχει δωρεάν εκείνη την περίοδο!

Αυτό το γεγονός ήταν και ο καταλύτης που έκανε τον ίδιο τον Κύριο Μπόγια να συμμετέχει στα κοινά με αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς όπως πράττει εδώ και χρόνια πίσω από τα φώτα της Δημοσιότητας πορευόμενος μόνο με τις ικανότητές τους χωρίς καμία πολιτική κατεύθυνση και χωρίς καμία εξάρτηση από πουθενά.

Exit mobile version