Ο Πλεύρης ζητάει να καταδικαστεί η ειρηνική πορεία έξω από το σπίτι του και ο κόσμος τον αποθεώνει, ζητωκραυγάζοντας

spot_imgspot_img

ο Θανάσης Πλεύρης μετά την χθεσινή ειρηνική πορεία που πραγματοποίησαν πολίτες οι οποίοι είναι αντίθετοι με τις πρακτικές που εφαρμόζει για τα εμβόλια έξω από το σπίτι του έβγαλε μία δήλωσh στο twitter που ζητάει από όλο τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει την πορεία αυτή.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα χαρακτηριστικό για την αδιαφορία του στον λαό είναι ότι τονίζει πως τον ενδιαφέρει η καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο. Ο υπουργός υγείας προφανώς ένοιωσε άβολα βλέποντας ανθρώπους να επισκέπτονται ειρηνικά την πολυτελέστατη κατοικία του που θυμίζει φρούριο στην κυριολεξία με πάνοπλους αστυνομικούς να τον προστατεύουν.

Όλοι όσοι μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του ήταν άνθρωποι της διπλανής πόρτας που έχουν εξοστρακιστεί από την κοινωνία λόγο των αποφάσεών του για τα εμβόλια και πολύ από αυτούς έχουν φτάσει στα όρια την οικονομικής ανέχειας. Κάποιοι έχουν χάσει τις δουλείες τους και δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους λόγο της υποχρεωτικότητας του εμβολίου που έχει επιβάλει ο ίδιος και ειρωνευόταν μέχρι και προχθές στα κανάλια για τους ανθρώπους αυτούς.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Το περίεργο είναι ότι παρόλο την κοινωνική ειρηνική αντίδραση και παρόλο που δεν έγινε τίποτα μεμπτό στην χθεσινή διαδήλωση όλο το πολιτικό σύστημα ανήσυχο αποθεώνει τον Πλεύρη και καταδίκασε την διαδήλωση αυτή. Μάλιστα χιλιάδες υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξαν τον υπουργό και αναφέρθηκαν με υποτιμητικά και υβριστικά σχόλια απέναντι σε όσους πραγματοποίησαν την διαδήλωση αυτή. Αρκετοί από αυτούς δεν δίστασαν να υποστηρίξουν σθεναρά και δημόσια τον Θανάση Πλεύρη αποκαλώντας ψεκασμένους και ηλίθιους τους υπόλοιπους.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img