Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Ελληνική κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία με 50.000 κρούσματα και τα έκλεισε με 30

spot_imgspot_img

Όλα έχουν μία εξήγηση, και ειδικά όταν πρόκειται για τον τραγέλαφο αυτό που βιώνουμε με την κυβέρνηση τσίρκο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι κι αν έχει προσλάβει δεκάδες τηλεοπτικούς σαλτιμπάγκους και κλόουν καθημερινά να μας πιπιλίζουν τα ίδια και τα ίδια και να μας κουνάνε το δάχτυλο. Δεν μπορούν ωστόσο να κρύψουν τον εθνικό διασυρμό που έχουν προκαλέσει οι ανίκανοι κυβερνόντες.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Να θυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρούσα κυβέρνηση κατάφερε να έχει περισσότερους νεκρούς από περιόδους πολέμου που βίωσε η χώρα. Κατάφερε να χρεωκοπήσει την χώρα. Να κάνει πλουσιότερους κουμπάρους και κομματόσκυλα και να κάψει σε ένα μήνα όσες εκτάσεις είχαν καεί τα προηγούμενα 10 χρόνια.

Όσο αφορά την ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία με μία μετάλλαξη που στην κυριολεξία σαρώνει τα πάντα αυτό έχει εξήγηση και δεν είναι καθόλου τιμητική για την χώρα μας. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε από κανένα τηλεοπτικό κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει πληρώσει την CISCO. Την εταιρεία που τους παρείχε την δυνατότητα του webex για την παροχή της πλατφόρμας της τηλεκπαίδευσης. Η κυβερνητική ανικανότητα της παρέας Μητστοτάκη δεν έχει πάτο. Να θυμίσουμε ότι η ανάθεση στην cisco έγινε με σκανδαλώδη τρόπους και με απευθείας ανάθεση και μάλιστα είχε εγείρει τις αντιδράσεις όλων των κομμάτων και του Ηλία Κασιδιάρη που είχε αποκαλύψει μέσα από την φυλακή που κρατείτε για ρητορική μίσους το οικονομικό συμφέρων κυβερνητικών παραγόντων με την εν λόγο εταιρεία. Ωστόσο παρόλο που υπήρχε αλισβερίσι μεταξύ κυβέρνησης και της Webex -Cisco η ανικανότητα του υπουργείου παιδείας και της κυβέρνησης να έχει μία αρμονική σχέση καλά κουκουλωμένη από το φώς της αξιοκρατίας δεν κατάφερε ούτε αυτό.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Το αποτέλεσμα είναι σήμερα η κυβέρνηση να μην έχει ην δυνατότητα της χρήσης του Webex διότι σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες η εταιρεία έχει οδηγήσει το ελληνικό δημόσιο στα δικαστήρια για να πληρωθεί.

Η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν έχει επικεντρωθεί στην υγεία των πολιτών αλλά στην επικοινωνιακή της ακεραιότητα μοιράζοντας εκατομμύρια στα κανάλια και αφήνοντας χωρίς μαθητές ασθενείς και πολίτες στο έλεος τους σε όλους τους τομείς.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img