Οδηγός ΚΤΕΛ κάνει μπούλινγκ σε ανήλικο μαθητή(Βίντεο)

spot_imgspot_img

Εκμεταλλευόμενος την δύναμή του, αλλά και την εξουσία που αντλεί από την συνδικαλιστική ισχύ ο οδηγός των ΚΤΕΛ κάνει πραγματικό μπούλιγκ σε έναν ανήλικο μαθητή που του είχε πέσει για λίγα δευτερόλεπτα η μάσκα εντός του λεωφορείου.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Παρόλο που ο νεαρός είχε πληρώσει κανονικά εισιτήριο και παρόλο που είχε μάσκα και όπως ακούγεται και στο βίντεο να λέει στον οδηγό την ώρα της επίθεσης ότι φοράει κανονικά την μάσκα. Ο οδηγός τον απειλή με ξυλοδαρμό αλλά και με την βίαιη αποβολή του από το λεωφορείο.

Μάλιστα ο οδηγός πλησιάζει όπως θα δείτε στο βίντεο απειλητικά τον ανήλικο μαθητή λέγοντάς τον με περίσσεια υπερηφάνεια ότι δεν έχει παιδεία και πως θα το δείρει.

Φυσικά οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν απλά θεατές όπως κάθε φορά σε ανάλογα περιστατικά. Η δειλία και η παθητικότητα σε τέτοιες συμπεριφορές πλέον έχει γίνει συνήθεια για τους Έλληνες που έχουν κατακλίσει τα social media με αναστήσεις οργής και αγανάκτησης αλλά στην πραγματική ζωή μάλλον τρέφονται με πίτουρα όπως οι κότες που θέλουν τόσο πολύ να μοιάσουν.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img