Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια είναι εξυπνότεροι από τους άλλους σύμφωνα με έρευνα

spot_imgspot_img

Μία έρευνα που θα σας κάνει να δείτε τα ερωτικά παιχνίδια με άλλο μάτι είδε το φως της δημοσιότητας. Η έρευνα διεξήχθη από ερευνητές διδάκτορες του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του Coventry ανάμεσα σε 250 άτομα με πληθυσμιακή αναλογία εκ των οποίων οι 90 ήταν άντρες και 160 γυναίκες από ηλικίες 24 μέχρι 83 ετών.

Η έρευνα είχε τρία στάδια. Τα λεκτικά τεστ, όπως για παράδειγμα πόσα ζώα μπορούν να βρουν από ένα γράμμα σε ένα λεπτό, είχε τεστ μνήμης και οπτικά τεστ.

Εδώ θα βρείτε τα πιο πολυτελή ερωτικά παιχνίδια στις οικονομικότερες τιμές για να σας κάνουν εξυπνότερους και πιο συναρπαστικούς.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν κάτι παραπάνω από διαφωτιστικά και αφορούσαν κυρίως τις τέσσερεις κατηγορίες αυτών που κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, αυτών που κάνουν 1 με 2 φορές την εβδομάδα, αυτών που δεν κάνουν καθόλου και αυτών που κάνουν πιο ενεργό σεξ και χρησιμοποιούν sex toys.

Η κατηγορία που κάνει χρήση των ερωτικών παιχνιδιών είχε 4% καλύτερα αποτελέσματα από την κατηγορία αυτών που κάνουν σεξ τουλάχιστον μία αφορά την εβδομάδα, 7% καλύτερα αποτελέσματα από αυτούς που κάνουν μία με 2 φορές το μήνα και 13% από αυτούς που έχουν εγκαταλείψει το άθλημα.

Χωρίς να υπάρχει σαφή εξήγηση από τους ερευνητές γιατί συνδέεται η σεξουαλική δραστηριότητα με τη δύναμη του μυαλού, υποστηρίζουν ότι το σεξ συνδέεται με την ντοπαμίνη και την ωκυτοκίνη, ορμόνες που στέλνουν σήματα στον εγκέφαλο και έχει να κάνει με την δημιουργικότητα και την φαντασία . Χρειάζεται όμως περαιτέρω έρευνα για μία ασφαλή και σαφή απάντηση.

Εδώ θα βρείτε τα πιο πολυτελή ερωτικά παιχνίδια στις οικονομικότερες τιμές για να σας κάνουν εξυπνότερους και πιο συναρπαστικούς.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img