Περισσότερα από 25 δις επενδύσεις μέσα σε 2 εβδομάδες στην Τουρκία την Ώρα που η Ελλάδα φτωχαίνει και κάνει κυνήγι μαγισσών με την Ρωσία για να είναι τα καλά παιδιά σε Αμερική και Γερμανία

spot_imgspot_img

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα φτωχαίνει όλο και περισσότερο και φαίνεται να είναι ατελείωτη η δύνη που έχει περιέλθει λόγο την ανικανότητας των κυβερνόντων της να δουν καθαρά τα συμφέροντα της χώρας. Η Τουρκία κερδίζει χρήματα, εύνοια και όπλα αλλά και την διπλωματική παρτίδα σκάκι που έχει εξελιχθεί τον τελευταίο μήνα με τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Άξιο απορίας είναι πως γίνετε η Τουρκία να έχει γυρίσει τα πάντα υπέρ της με την Ελλάδα να μοιάζει απομονωμένη για ακόμα μία φορά στην περιοχή των Βαλκανίων και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μοιάζει ένας απλό κομπάρσος στον ρόλο του ηθοποιού που έχει υποβολέα.

Σύμφωνα λοιπόν Wall Street Journal η CEO της Golden Sign, μιας εταιρείας ακινήτων με έδρα την Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι αγοράζουν 4-4 τα διαμερίσματα και τις βίλες στην Τουρκία ξοδεύοντας εκατομμύρια σε μετρητά ή ακόμα και σε χρυσό ώστε να πάρουν άμεσα την Τουρκική υπηκοότητα.

Κάποιοι εξ αυτών είναι απλά εύποροι Ρώσοι, ενώ κάποιοι είναι ολιγάρχες, λέει. Όπως πολλές χώρες, η Τουρκία έχει ένα πρόγραμμα «χρυσής βίζας», μέσω του οποίου δίνει την υπηκοότητα σε επενδυτές. Για να πάρει κάποιος την τουρκική υπηκοότητα, πρέπει να αγοράσει ακίνητα αξίας τουλάχιστον 250.000 δολαρίων και να δεσμευτεί να τα κρατήσει για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Την ίδια στιγμή στην χώρα μας ψάχνουμε τους Ρώσους που έκαναν επενδύσεις στην χώρα μας για να τους τα δεσμεύσουμε και να τα κρατήσουμε στο πλαίσιο των ποινών. Ποιος άραγε κερδίζει σε αυτή την ιστορία θα ήταν πολύ εποικοδομητικό να μας το απαντούσαν οι Έλληνες πολιτικοί και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Η ουδετερότητα τελικά αποδεικνύεται η καλύτερη λύση για την Τουρκία πο σύμφωνα με Τουρκικές δημοσιογραφικές πηγές μπήκαν στην χώρα μέσα σε δύο εβδομάδες 25 δις ευρώ.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img