Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι η Ελλάδα είναι από τις πιο αναξιόπιστες χώρες στα στοιχεία που δίνουν για τον covid-19- Ψεύτες μέχρι κόκκαλο και τα ΜΜΕ χειροκροτούν

spot_imgspot_img

Και επίσημα πλέον αρχίζει να φαίνεται αυτό που σιγοψιθυρίζει ο Ελληνικός λαός εδώ και δύο χρόνια με την διαχείριση της πανδημία για τον covid-19. Η χώρα μας έχει καταφέρει να κριθεί μέσα από επιστημονική έρευνα από τον κύριο Παύλο Κόλλια και δημοσιεύθηκε στο «medrxiv» στις 26 Δεκεμβρίου ως η πιο αναξιόπιστη χώρα στα στοιχεία που δίνει για τον covid-19.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η συστημική προπαγάνδα των ΜΜΕ που πάει χέρι χέρι με την κυβέρνηση Μητστοτακη και την παρέας του φαίνεται ότι αρχίζει και γίνεται αντιληπτή από επιστήμονες. Η έρευνα υποστηρίζει ότι μόλις τρεις χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνουν να δίνουν στη δημοσιότητα πραγματικά στοιχεία. Ποιες είναι αυτές; H Bουλγαρία, η Κροατία και η Ρουμανία!

Αντιθέτως όσον αφορά τα κρούσματα οι λιγότερο αξιόπιστες χώρες είναι: Η Δανία, η Ελλάδα και η Ιρλανδία.

Η Ελλάδα έχει μια ακόμη «πρωτιά» καθώς είναι ανάμεσα στις λιγότερο αξιόπιστες χώρες και σε ότι αφορά τους θανάτους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη, οι λιγότερο αξιόπιστες χώρες είναι η Μάλτα, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ιταλία και το Λουξεμβούργο.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img