Νέο Σκάνδαλο Μητσοτάκη εκατομμυρίων φέρνει αεροσκάφη για πυροσβεστικά ενώ είναι για ραντίσματα και ψεκασμούς κουνουπιών και τα πληρώνουμε χρυσάφι – Ποιος κρύβεται πίσω από την μίζα Βίντεο

spot_imgspot_img

Ο πρωθυπουργός απ΄ότι φαίνεται γλεντάει και κοροϊδεύει όλους τους Έλληνες ομαδικά. Όταν κάνει δηλώσεις και όταν η κυβέρνησή του κάνει ανακοινώσεις δίνει την αίσθηση ότι μιλάει και απ ευθύνεται σε ιθαγενείς.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Προφανώς το επίπεδο νοημοσύνης του Ελληνικού λαού δεν είναι και το καλύτερο. Αλλά μία στοιχειώδη αντίληψη ώστε να καταλάβουν πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος που παρουσιάστηκε με φιέστα και με γιορτές και πανηγύρια ως το νέο πυροσβεστικό όπλο είναι φτιαγμένο για αγροτικούς ψεκασμούς και όχι για πυρόσβση.

Ωστόσο όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» στην Θράκη μετά την περιοδεία του στη Ροδόπη έκανε λόγο ότι θα προμηθευτεί 15 από αυτά τα αεροπλάνα Air Tractor AT-802 ως το νέο υπερεργαλείο της ελληνικής πυροσβεστικής.

Πιο συγκεκριμένα το Air Tractor μεταφέρει μόνο 3 τόνους νερού την στιγμή που το CL-415 μπορεί να μεταφέρει πάνω από έξι, το Be-200 (το ρωσικό «θηρίο» που έσβηνε πέρυσι τις πυρκαγιές) 12 τόνους και το IL-76 που ξεπερνά τους 16 τόνους!

Εκτός των άλλων το AT 802 είναι ένα αργό αεροσκάφος αφού αναπτύσσει μεγίστη ταχύτητα 350 χ.α.ω. σε σχέση με τα 710 του Be-200!

Επίσης ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης θα δώσει 80 εκατομμύρια ευρώ για αυτά τα αεροσκάφη και ο μεσάζοντας που έδωσε την προσφορά ερευνάται ώστε να βρεθεί η σχέση του με την Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Μη περιμένες φέτος να σβήσουν από αυτό το αεροπλάνο και πολλές φωτιές απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο:

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img