Στέλνουμε και στρατό και αντιαεροπορικά πάμε φουλ για εμπλοκή σε κάτι μεγάλο

spot_imgspot_img

Η Έλλάδα έλαβε την εντολή από την Αμερική και το ΝΑΤΟ να στείλει δυνάμεις πεζικού αλλά και αντιαεροπορικά στην ανατολική πτέρυγα τους ΝΑΤΟ και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πολλοί θα απορείτε για ποιο λόγο τα Ελληνικά στρατεύματα να μεταβούν στην Βουλγαρίας μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την βάση της Αλεξανδρούπολης. Η Ελλάδα έχει αποδεχθεί την εντολή αυτή και εξετάζει την αποστολής τεσσάρων ελαφρών αντιαεροπορικών συστημάτων τύπου ASRAD/Hellas τα οποία μάλιστα τυγχάνει να είναι και σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Με την κίνηση αυτή ελπίζουμε να μην γίνετε αποστρατικοποίηση των ανατολικών ελληνικών νησιών στον βωμό και με πρόσχημα την υπακοή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ενεργοποιήθηκε η Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ ενισχύοντας έτσι την ανατολική πτέρυγα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Η ελληνική κυβέρνηση τις προηγούμενες εβδομάδες είχε διαψεύσει ότι της ζητήθηκε από το ΝΑΤΟ να στείλει S-300 στην Ουκρανία, με το επιχείρημα ότι συστήματα αναγκαία για την άμυνα της χώρας και ιδίως των νησιών του Αιγαίου κάτι όμως που απ ότι φαίνεται η ίδια η κυβέρνηση έρχεται να διαψεύσει λίγες ημέρες μετά.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img