Τεράστια αύξηση στις αυτοκτονίες στην Ελλάδα – Η Έλληνες αυτοκτονούν μαζικά πλέον λόγο οικονομική ανέχειας και κατάθλιψης – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Άδωνις σφυρίζουν αδιάφορα και πουλάν ειρωνεία στα κανάλια

spot_imgspot_img

Στα σχοινιά βρίσκεσαι η ελληνική κοινωνία με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα βασικά. Η κυβέρνηση με την σειρά της σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια και την αύξηση του κόστους ζωής άνω του 300% με τα ενοίκιά να έχουν εκτοξευθεί στην κυριολεξία σε επίπεδο Λονδίνου, την ακριβίοτερη βενζίνη στην Ευρώπη και το ακριβότερο ρεύμα από την Ελβετία. Και όλα αυτά μετά από πολλά Lock down και ήδη μία διαλυμένη οικονομία.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο οι κυβερνητικοί παράγοντες εμφανίζονται καθημερινά στα κανάλια με ειρωνικά χαμόγελα και εξυπνάδες επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ρωσία και στην ατομική ευθύνη και όχι στην πολιτική ανικανότητα της κυβέρνησης. Μαζί με όλα αυτά υπάρχουν και τα χιλιάδες τρολ του διαδικτύου που αυτοματοποιημένα μπαίνουν κάτω από κάθε ποστ προβάλει την αληθινή εικόνα της χώρας με υβριστικά, απειλητικά σχόλια σε όποιον τα δείχνει και τα λέει. Και φυσικά με σθένος και ίδια Αδωνική ειρωνεία υπερασπίζονται τις κινήσεις Μητσοτάκη ακόμα και αν είναι εγκληματικά λάθος σε πολλά επίπεδα.

Μία ακόμα μάστιγα που έχει να αντιμετωπίσει το μέσω Ελληνικό νοικοκυριό και οικογένεια είναι και οι εκατοντάδες αυτοκτονίες που μέχρι τώρα για το 2022 ξεπερνούν κατά πολύ ακόμα και τους πιο απαισιόδοξους αναλυτές.

Κάθε μήνα υπάρχει μία αυξητική τάση από 7% μέχρι και 100% σε σχέση με τον προηγούμενων ετών. Ειδικά το 2021 και το 2022 θα έχουμε θρηνήσει όχι εκατοντάδες Έλληνες όπως έγινε το 2012 – 2013 – 2014 μαζί αλλά χιλιάδες Έλληνες. Με το 2022 να είναι ακόμα στην μέση βλέπουμε ότι οι βασικές αιτίες είναι η οικονομική ανέχεια και η κατάθλιψη αλλά και η Έλλειψη της κρατικής μέριμνας σε δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Με λίγα λόγια οι Έλληνες αυτοκτονούν κατά χιλιάδες γιατί βλέπουν μία χώρα να μην έχει αξίες και να την κυβερνούν ανάξιοι και κάθε προσπάθειά τους να πηγαίνει στο καιάδα.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img