Βγαίνει το Τουρκικό γεωτρύπανο ξεκινάει γεωτρήσεις σε βάθος 12.000 μέτρων – Ένοχη σιωπή από ελληνικά ΜΜΕ μήπως υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία;

spot_imgspot_img

Αποφασισμένος μοιάζει ο Τούρκος πρόεδρος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ελληνική διπλωματική ανικανότητα. Θέλει να κερδίσει ότι κερδίζεται αυτό το καλοκαίρι και να υφαρπάξει ακόμα και τους υδρογονάνθρακες που δεν του ανήκουν εκμεταλλευόμενος την ελληνική κυβερνητική δειλία.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική μεριά με την σειρά της έχει μείνει μόνο σε κινήσεις εσωτερικής επικοινωνιακής κατανάλωσης μέσω του κυβερνητικού τύπου και σε διεθνή επίπεδο έχει μείνει στην αποστολή υπομνημάτων σε Αμερική και ΕΕ με τις Τουρκικές προκλήσεις εκλιπαρώντας για λίγη σημασία από τους συμμάχους μας και τους εταίρους μας.

Μετά τις απαξιωτικές για την χώρα μας σημερινές δηλώσεις του Γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ γενικεύοντας το κακό στο Αιγαίο και επιρρίπτοντας ευθύνες και στην Ελλάδα βγάζοντας την ουρά του απ΄ ανέβηκε η Τουρκική προκλητικότητα σαν να πήρε το πράσινο φως.

Σήμερα ο Τουρκικός τύπος έχει οργιάσει με χαρές και πανηγύρια που λένε ότι ξεκινάνε γεωτρήσεις στην Μεσόγειο και το Αιγαίο. Το περίεργο είναι ότι ο Ελληνικός τύπος δεν έσπευσε να διαψεύσει την είδηση και η Ελληνική κυβέρνηση κρατάει σιγή ιχθύος που εγείρει απορίες.

Το γεωτρύπανο Abdülhamid Han, του οποίου οι εργασίες συντήρησης και επισκευής φτάνουν στο τέλος τους και αναμένεται πολύ σύντομα να πλεύσει προς γεωτρήσεις από το λιμάνι της Μερσίνας. Μάλιστα έχει ολοκληρωθεί και η βαφή του στα Τουρκικά χρώματα με την Τουρκική σημαία.

Το τέταρτο πλοίο γεωτρήσεων σύμφωνα με τους Τούρκους που θα ενταχθεί στον τουρκικό στόλο που αναζητά υδρογονάνθρακες στις Ελληνικές θάλασσες έφτασε στο λιμάνι Taşucu της Μερσίνης πριν από περίπου ένα μήνα και αναμένεται να δράση στο Νότιο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Επίσης έχει δυνατότητα γεώτρησης μέχρι και 12.000 μέτρα.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img