Χαμός και ξεσηκωμός και στο Βέλγιο για τα καθεστωτικά μέτρα των κυβερνόντων ενώ στην Ελλάδα γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο

Μετά τα επεισόδια στην Ολλανδία σειρά είχε και το Βέλγιο που έδειξε τι έχουν καταφέρει τελικά οι κυβερνήσεις με τα μέτρα αποκλεισμού των ανεμβολίαστων πολιτών.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Να σημειώσουμε ότι στην Ολλανδία, την Αυστρία και το Βέλγιο που ξεσηκώθηκαν κατά των μέτρων το κόστος των rapid test είναι μηδενικό και πληρώνεται εξ ολοκλήρου από τις κυβερνήσεις τους και το PCR test έχει κόστος κάτω από 1 ευρώ. Παρόλο το κόστος όμως σε εκείνες τις χώρες η αξιοπρέπεια είναι μεγαλύτερη και η ποιότητα ζωής τους δεν τους επιτρέπει να κάθονται άπραγοι όπως σε άλλες χώρες όπως και την Ελλάδα που δέχονται με απόλυτη υπακοή κάθε νέο μέτρο.
Η διαδήλωση, ονομάστηκε «Μαζί για την ελευθερία», ξεκίνησε γύρω στις 3 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στον σταθμό Bruxelles-Nord. Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν τα μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία, την εφαρμογή του υγειονομικού πιστοποιητικού «Covid Safe Ticket» και την απαγόρευση πρόσβασης σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους σε μέρη όπως εστιατόρια και μπαρ.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here