Χαμός στην Αλβανία πήραν στο κυνήγι πολιτικούς και ζητάνε να παραιτηθεί η κυβέρνηση λόγο διαφθοράς και ακρίβειας (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Η γειτονική Αλβανία φαίνεται ότι αντιδράει στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Παρόλο που η ζωή στην Αλβανία όπως και η βενζίνη αλλά και το ρεύμα είναι πολύ φθηνότερα από την Ελλάδα και παρόλο που αναλογικά επί της 100 έχουν καλύτερο βοιωτικό επίπεδο αυτή την στιγμή από την χώρα μας αφού μόνο το 12% του μισθού πάει στο ενοίκιο ενώ στην χώρα μας πάει το 60 με 80%. Και παρόλο που μόλις το 30% πάει για βενζίνη τρόφιμα και θέρμανση ενώ στην χώρα μας πάει άνω του 50%.

Βγήκαν στους δρόμους και έκαναν όλη την Ευρώπη να έχει την είδηση στις πρώτες σήμερα. Στην χώρα μας έχουμε πολύ πλούτο ακόμα και αυτό το γνωρίζει καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αν κρίνει κάποιος από την προσωπική του περιουσία είναι από τους πλουσιότερους πρωθυπουργούς πανευρωπαϊκά.

Έτσι λοιπόν στην χώρα μας δεν υπάρχει καμία κινητοποίηση υπό των φόβο των συλλήψεων της κυβέρνησης όπως έκανε σήμερα με τους υγειονομικούς προληπτικά. Να θυμίσουμε ότι προληπτικές συλλήψεις δειχθέντων υπαλλήλων και οικογενειαρχών σε περιοχή επίσκεψης πρωθυπουργού στην Ελλάδα δεν έγιναν ούτε επί της χούντας.

Δείτε τις αντιδράσεις της Αλβανίας και απολαύστε τον αφράτο καναπέ σας.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img