Ανατροπή στην υπόθεση Πισπιρίγκου – Ζητάει ανιχνευτή ψεύδους – Ξεκινούν έρευνες και σε γιατρούς και νοσηλευτές

spot_imgspot_img

Πολύ βαθιά φαίνεται να είναι η υπόθεση Πισπιρίγκου με τις αρχές και τα λαικά δικαστήρια να έχουν αποπροσανατολίσει την Ελληνική κοινωνία μέσα σε μί μόλις ημέρα. Τα ερωτηματικά είναι πολλά και το βασικό ερώτημα είναι ένα. Άραγε γίνετε σωστά η έρευνα; Ή απλά βολεύει να γίνει λίγο τσαπατσούλικα να εξιχνιαστεί και καλά το πιο τρομερό έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελληνική κοινωνία γιατί βολεύει το πολιτικό σύστημα με τον αποπροσανατολισμό της Ελληνικής κοινωνίας.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Τα ερωτήματα παραμένουν αλλά οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται για να δώσουν περισσότερο φως. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει αύριο μέσω του εκπροσώπου της να περάσει ανιχνευτή ψεύδους γιατί μέχρι σήμερα αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι αυτή που σκότωσε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο τα τρία παιδιά της. Μάλιστα η ίδια μέσω των καταθέσεων της λέει ότι πρέπει να ερευνηθούν και οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές και να γίνει χρήση καμερών ασφαλείας αλλά και επικοινωνίες μεταξύ τους γιατί φοβάται η ίδια ότι τα παιδιά της πέθαναν από ιατρικό λάθος ή ανευθυνότητα και υπάρχει κάλυψη του γεγονότος. Έτσι σε κάθε της κατάθεση λέει να εξεταστούν οι γιατροί και οι νοσηλευτές των νοσοκομείων και αν χρειαστεί να περάσουν και αυτοί ανιχνευτή ψεύδους.

Ωστόσο τα λαικά δικαστήρια στην χώρα μας έχουν βγάλει ήδη την απόφασή τους με τους πολίτες να την θεωρούν ένοχη χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο σημαντικό και ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο αλλά παραμόνο σοβαρές ενδείξεις.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Άραγε η δικαιοσύνη κάνει σωστά την δουλειά της;
H έρευνες άραγε γίνονται με αυστηρότητα προς όλες τις κατευθύνσεις;
Το κατηγορητήριο έχει σοβαρές αποδείξεις ή θα οδηγηθούμε σε φιάσκο;
Υπάρχει σκοπιμότητα στην μέχρι τώρα προχειρότητα των ερευνών που βλέπουμε;
Που πήγε το τεκμήριο της αθωότητας;
Γιατί η κυβέρνηση βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα;

Και πολλά ακόμα ερωτήματα που προκαλούν έντονες απορίες που τελικά μας κάνουν να απορούμε σε τι χώρα ζούμε τελικά;
Περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην υπόθεση αυτή τις εξελίξεις που θα μας δώσουν μια ξεκάθαρή εικόνα για το τι έγινε τελικά. Αλλά μέχρι τότε έχουμε το δικαίωμα να σκεφτόμαστε διάφορα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img