ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ! Ήταν γνωστός gay πορνοστάρ ο σύντροφος του George Michael; Τι λέει ο ίδιος (ΦΩΤΟ)

January 10, 2017
557 Views

Ο Fadi Fawaz τελευταίος σύντροφος του George Michael,

που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του τραγουδιστή το πρωινό των Χριστουγέννων στο σπίτι του, βρίσκεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας μετά το συμβάν.

Το άγνωστο παρελθόν του Λιβανέζικης καταγωγής Αυστραλού Fawaz προκαλεί το ενδιαφέρον αρκετών από την ημέρα που το όνομά του έγινε συνώνυμο της έρευνας για τα αίτια του θανάτου του George Michael . Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο 43χρονος Fadi Fawaz υπήρξε γνωστός gay πορνοστάρ, πριν γίνει κομμωτής και γνωρίσει τον George Michael το 2009.

Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε την εποχή εκείνη ήταν «Isaac Mazar» ή «Isaac Makar» και υπάρχουν αρκετά video και φωτογραφίες του στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το ίδιο όνομα παρουσιάζεται στο website beefcakehunks.blogspot.com καθώς και σε μία ταινία gay πορνό με τον τίτλο «Turkish C@c@ in a Private Basement».

Ο Fawaz, που υπήρξε μοντέλο εσωρούχων στο παρελθόν, αρνείται πως πρόκειται για τον ίδιο και μιλάει για ομοιότητα. Ωστόσο πρόγραμμα υψηλής ανάλυσης αναγνώρισης προσωπικών χαρακτηριστικών, που χρησιμοποιείται από εγκληματολογικά εργαστήρια και αναλύει συγκριτικές παραμέτρους μεταξύ προσώπων που παραμένουν σταθερές, τον συνδέει όντως με τον Isaac Mazar.

Το ειδικό τμήμα της βρετανικής αστυνομίας που έχει αναλάβει τις έρευνες για τον θάνατο του George Michael έχει ανακρίνει 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα τον Fawaz καθώς έχει πέσει σε αντιφάσεις για τις συνθήκες του τελευταίου διημέρου που πέρασαν μαζί. Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερα στοιχεία και περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις ενώ συνεχίζουν τις έρευνες στο κοντινό του περιβάλλον.

MEDIAFREE.GR

Loading...