Έτσι έχασε 10 κιλά μέσα στο lockdown η Λάουρα Νάργες (φωτογραφίες)

spot_imgspot_img

Την Λάουρα Νάργες την γνωρίσαμε καλά μετά την συμμετοχή της στο survivor. Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια ήταν από τις juicy παρουσίες στο παιχνίδι. Πλέον όμως βλέπουμε τρομερή αλλαγή στο σώμα της και μάλιστα εν μέσω Lockdown.

Μπορεί όλοι να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι και οι κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε να είναι περιορισμένες, αλλά υπάρχουν τρόποι για να γεμίσουμε την μέρα μας. Εκτός από ταινίες σειρές και φαγητό που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του περισσότερου κόσμου.

Περιστρεφόμενη βούρτσα πιστολάκι 3 σε 1 κεραμικής εστίασης με 2 χρόνια εγγύηση

Πέρα από τα παραπάνω χόμπι υπάρχουν και κάποια άλλα πιο δημιουργικά όπως η ζωγραφική ή η μαγειρική, που έχουν κερδίσει πολύ κόσμο. Και, φυσικά, η γυμναστική αποτελεί ένα χόμπι που κάνουν ή τουλάχιστον προσπάθησαν να κάνουν σχεδόν όλοι. Όσο και να βαριόμαστε πολλές φορές, αποτελεί έναν τρόπο να παραμένουμε fit και υγιείς σωματικά και ψυχολογικά.

Η  Λάουρα Νάργες  από ότι βλέπουμε μέσα στο lockdown πήρε στα σοβαρά το θέμα της γυμναστικής. Συχνά πυκνά μάλιστα ανεβάζει στα social της video με το ασκησιολόγιο που ακολουθεί ώστε να παροτρύνει τους Followers της να ασχοληθούν με την γυμναστική.

Το θέμα είναι, πάντως, ότι η γυμναστική που έχει κάνει έχει αποδώσει αρκετά και φαίνεται πάνω της πως έχεις χάσει αρκετά κιλά μέσα στην καραντίνα.

Solar Light Sensor αυτόνομος ηλιακός προβολέας σε μορφή κάμερας με αισθητήρα κίνησης, 20 φορές δυνατότερο φως από τους ηλεκτρικούς προβολείς.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img