Αποχωρεί από το Survivor τελικά ο Ηλίας

spot_imgspot_img

Survivor spoiler: Άσχημα τα νέα για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος χτύπησε  άσχημα στο  αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας!

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια ο Ηλίας μετά τον πρώτο τραυματισμό που είχε στην φτέρνα ξαναχτύπησε αυτή την φορά στο μηρό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο για ράμματα και να χάνει το επόμενο αγώνισμα επικοινωνίας με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να στερηθούν τον καλύτερο τους παίχτη όπως είπε και ο Σάκης Κατσούλης.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα Gaming ακουστικά της αγοράς με τεχνολογία sound cancelation και surround ήχο !!!

Τα νέα  που ακούγονται από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι καλά για τον Ηλία. Τα ράμματα ανοίγουν  καθώς δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή στο πόδι του με αποτέλεσμα η πληγή του να χειροτερεύει και να κινδυνεύει να μείνει εκτός για τις επόμενες 2 βδομάδες. Αν συμβεί αυτό στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού υπάρχει κίνδυνος ο Ηλίας να αποκλειστεί και να γυρίσει στην Ελλάδα, την ώρα που στις στοιχηματικές δίνεται σαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του μεγάλου επάθλου των 100.000€.

Η Camera που ακολουθεί την κίνηση 4 ατόμων ταυτόχρονα Διαθέτει λειτουργία εντοπισμού κίνησης auto tracking μπορεί να ακολουθεί μέχρι και 4 άτομα ταυτόχρονα στέλνοντας ειδοποίηση άμεσα στον κάτοχο της !!!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img