Γυναίκα αποπλάνησε και προσπάθησε να σκοτώσει από ζήλεια

spot_imgspot_img

Τον περασμένο μήνα γυναίκα αποπλάνησε και προσπάθησε να κόψει τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα που είχαν παράνομη σχέση. Ο άνδρας μαχαιρώθηκε αρκετές φορές στο πρόσωπο και στα “αχαμνά” και χρειάστηκε επειγόντος νοσοκομείο, όπου δέχθηκε πολλά ράμματα.

Το συμβάν έχει ως εξής, η γυναίκα του ζήτησε να βρεθούν σε ένα πάρκινγκ όπου και ξεκίνησαν τα ερωτικά τους παιχνίδια. Η γυναίκα όμως τον ζήλευε και ήθελε να είναι μαζί, παρόλο που ήταν παράνομη η σχέση τους. Μετά από λίγη ώρα τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να τραυματίζει το θύμα, στο πρόσωπο και στα γεννητικά όργανα. Μάλιστα από μαρτυρία αστυνομικών, η κύρια προσπάθησε να του τα κόψει.

Βρείτε εδώ βοηθήματα και ερωτικά παιχνίδια στις καλύτερες τιμές.

Στην προσπάθεια του ο άνδρας τραυματίστηκε στο κεφάλι, τα μάγουλα και στα προσωπικά μέρη. Τελικά Κατάφερε να διαφύγει και ζήτησε βοήθεια από τοπικό κατάστημα. Από κει κάλεσαν την αστυνομία και έδωσαν τα στοιχεία της γυναίκας, που λίγο μετά συνελήφθει. Η αστυνομία βρήκε πάνω της 2 μαχαίρια και στο ένα υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Η κυρία κατηγορήθηκε για αποπλάνηση και επίθεση με όπλο. Λίγες μέρες μετά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, καθώς δεν υπήρχε θάνατος. Το συμβάν είναι πραγματικό και συνέβη στην Ισπανία, στην πόλη της Μαγιόρκα.

Βρείτε εδώ βοηθήματα και ερωτικά παιχνίδια στις καλύτερες τιμές.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img