Η σέξι νοσοκόμα που βγήκε με τα εσώρουχα στην τηλεόραση

spot_imgspot_img

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στη βάρδια της φορώντας μόνο τα εσώρουχά της κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή, άλλαξε επάγγελμα!

Η νοσηλεύτρια στη Ρωσία, που έγινε viral πριν από περίπου δύο μήνες όταν εξαιτίας της ζέστης, εμφανίστηκε στη βάρδια της μόνο με τα εσώρουχά της κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή, έκανε στροφή στην καριέρα της!

Εδώ θα βρεις τα πιο καυτά εσώρουχα. 

Πιο συγκεκριμένα, η Ναντέζντα Ζούκοβα, που χαρακτηρίστηκε ως «σύμβολο της εποχής της COVID-19», θα εμφανιστεί σαν παρουσιάστρια καιρού σε ένα κανάλι της τοπικής τηλεόρασης στη Ρωσία. Μάλιστα, το δελτίο καιρού με τη σέξι νοσοκόμα, προβάλλεται τηλεοπτικά από τις 22 Ιουλίου.

Όπως ανέφερε η Ναντέζντα, τα γυρίσματα του δελτίου ήταν μια πολύ χρήσιμη εμπειρία για την ίδια. «Πραγματικά, για μένα, αυτό είναι καινοτομία. Οι γονείς μου θα με παρακολουθούν μετά τη δουλειά, όλη η οικογένειά μου θα περιμένει» δήλωσε ενθουσιασμένη η νοσηλεύτρια. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή κοπέλα συνεχίζει να εργάζεται ως νοσοκόμα στο Περιφερειακό Κλινικό Νοσοκομείο της Τούλα και θέλει να γίνει γιατρός.

Εδώ θα βρεις τα πιο καυτά εσώρουχα. 

Εδώ θα βρεις τα πιο καυτά εσώρουχα. 

 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img