Μπήκα για πρώτη φορά σε online sex shop

spot_imgspot_img

Ένας πρωτάρης του είδους συναντά έναν υπάλληλο sex shop και παρακολουθεί μια μέρα του στη δουλειά.

Τα sex shops εμφανίστηκαν δειλά στην πόλη στα τέλη των ’90s και ξεκίνησαν να κάνουν αισθητή την απενοχοποιημένη παρουσία τους στην αρχή της προηγούμενης δεκαετίας. Συνήθως ήταν κρυμμένα σε κάποιο διαμέρισμα επειδή ο πελάτης ντρεπόταν να μπει στο κατάστημα. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τα μαγαζιά του κλάδου βρίσκονται σε χώρους καταστημάτων ή έχουν περάσει στο online εμπόριο(eshop) για να δείχνουν το εμπόρευμά τους και να δελεάζουν τους καταναλωτές να ρίξουν μια ματιά και να ψωνίσουν. Χωρίς ντροπή.

Στα δικά μου μάτια, τα eshop αυτά είναι σαν καταστήματα παιχνιδιών, μόνο που τα παιχνίδια τους προορίζονται για ενήλικες. Σίγουρα η ποικιλία εμπορευμάτων θα εκπλήξει τον ανυποψίαστο πελάτη, καθώς σε ένα sex shop μπορείς να βρεις μαστίγια, χειροπέδες, chokers, κεριά, σέξι εσώρουχα, προφυλακτικά, λιπαντικά και λάδια, δονητές, κούκλες, μεγεθυντές, μέχρι και σοκολατάκια και γλειφιτζούρια σε σχήμα πέους.

Όσο για τους πελάτες ενός sex shop, αυτοί είναι και των δύο φύλων, αλλά με μεγαλύτερο ποσοστό τους άνδρες. Παλαιότερα έρχονταν περισσότερο γυναίκες και λιγότερο άνδρες. Τώρα αυτό έχει αλλάξει με τα eshop και το ίντερνετ. Κάπου εδώ να πω ότι απαγορεύεται η είσοδος στους ανήλικους, αλλά όσοι έφηβοι θέλουν να μπουν σε ένα κατάστημα ερωτικών ειδών για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους στα πρώτα βήματα της ερωτικής τους ζωής, μπορούν να μπουν online στο shy2try.com.

Δεν θα πω ψέματα. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο shy2try, είχα στο μυαλό μου ότι θα έβλεπα κάτι πιο «σκοτεινό» από αυτό που αντίκρισα. Με το που μπήκα μέσα για ένα δευτερόλεπτο, αισθάνθηκα ότι είχα κάνει λάθος και μπήκα σε μαγαζί που πουλούσε ρούχα. Τα εσώρουχα ήταν αναρτημένα στην αρχική, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που ήταν ταξινομημένα σε κατηγορίες.

Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να δουλεύεις σε sex shop, σε κατάστημα ρούχων ή σε κατάστημα παιχνιδιών. Έτσι κι αλλιώς στον έρωτα όλα επιτρέπονται.

Crazy Napo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img