Πως πήρα πίσω τον έλεγχο στη σχέση μου

spot_imgspot_img

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, είναι στοιχεία που σκοτώνουν την σχέση μας. Ένα συμβάν στη δουλειά, μπορεί να είναι αιτία για νεύρα και ξεσπάς στον/στην σύντροφό σου. Φυσικά αυτό είναι λάθος και δεν είναι η μόνη περίπτωση. Πολλά είναι τα ζευγάρια που μας έστειλαν μήνυμα μέσα στην καραντίνα και μας ζήτησαν συμβουλές, πως να περάσουν τον χρόνο τους, τι μπορούν να κάνουν μαζί, πως μπορούν να ξαναγνωριστούν, ακόμα και πως μπορούν να ξαναβρούν την παλιά ερωτική τους όρεξη-διάθεση.

Όλα τα παραπάνω με οδήγησαν στη σημερινή μου απόφαση. Θα σας διηγηθώ μια δική μου ιστορία ή μάλλον εμπειρία, τι κάναμε με την κοπέλα μου για να χαλαρώσουμε και να βρούμε πάλι το πάθος στη σχέση μας.

Τυχαία μια μέρα όπως χάζευα στο κινητό, είδα μια διαφήμιση από ένα online κατάστημα για ενηλίκους. Περίεργο αγοράκι είμαι, φυσικά και μπήκα να δω τι παίζει. Βρήκα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και βοηθήματα, αλλά σαν πρωτάρης ήθελα να ξεκινήσω με κάτι ήπιο, ευχάριστο και απλό. Για αυτό ξεκίνησα με την κατηγορία των εσωρούχων και πιο ιδιαίτερα των δονούμενων εσωρούχων… Μετά από λίγη περιήγηση κατέληξα σε ένα δονούμενο εσώρουχο με ασύρματο έλεγχο. Το παρήγγειλα, ήρθε και έφτασε η στιγμή να παίξουμε.

Για να είμαι ειλικρινής δεν της εξήγησα τι ακριβώς είναι, το παρουσίασα σαν ένα απλό εσώρουχο. Της ζήτησα να το φορέσει και της πρότεινα να βγούμε για ένα περίπατο. Ούτος ή άλλος δεν μπορείς να κάνεις και πολλά στην καραντίνα. Ξεκινήσαμε το περπάτημα και ύστερα από μερικά λεπτά το ανοίγω στο πρώτο επίπεδο. Αυτή πάγωσε, δεν το περίμενε και αμέσως έσφιξε το χέρι της περισσότερο. Μετά την πρώτη δόση, που ήταν ήπια, της εξήγησα τι ακριβώς ήταν, αυτό το μικρό δωράκι.

Η βόλτα μας συνεχίστηκε με μεγάλη απόλαυση και για τους δύο. Εμένα γιατί είχα την αίσθηση της εξουσίας και του ελέγχου και για την κοπέλα μου γιατί ήταν η πιο “απολαυστική” βόλτα που είχε ζήσει. Η συνέχεια μοναδική, δεν χρειάζεται να σας περιγράψω τι έγινε μόλις γυρίσαμε σπίτι… Έκτοτε δοκιμάσαμε και αλλά παρόμοια παιχνίδια. Το αποτέλεσμα είναι πως ποτέ δεν είμασταν καλύτερα!

Η δική μου συμβουλή λοιπόν είναι να δοκιμάζετε και να μην ντρέπεστε. Ζούμε στο 2020, πρέπει να ξεχάσουμε τα ταμπού του χθες. Η απόλαυση δεν είναι ταμπού και θα σας βοηθήσει να ξαναγνωριστείτε.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img