Γι’ αυτόν το λόγο δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος

spot_imgspot_img

Ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο ζήτησε από τον κόσμο να μην τον ψηφίσει και να στηρίξει στην ψηφοφορία τον Αλέξη Παπά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Τα λόγια του ήταν: Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω».

Η απόλυτη κάμερα ασφαλείας με την δική της νοημοσύνη. Παρακολουθεί, καταγράφει μιλάει ακούει και ειδοποιεί.

Ο τραγουδιστής αφού θέλει να φύγει γιατί δεν αποχωρεί όπως κάνανε άλλοι παίχτες παλιότερα οικειοθελώς;

Αυτό που ακούγεται είναι ότι, κανένας παίκτης του Survivor δεν μπορεί πλέον να αποχωρήσει διότι υπάρχει ειδικός όρος από την παραγωγή που δεν επιτρέπει στους παίχτες να αποχωρήσουν οικειοθελώς γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής νέων παιχτών στο παιχνίδι και μια αποχώρηση θα χαλούσε τον αριθμό των επεισοδίων μέχρι το τέλος.

Η απόλυτη συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους σε αυχένα , πλάτη και πόδια και μπορείτε να την έχετε και στο αμάξι σας. Μία απίστευτη εμπειρία χαλάρωσης που θα την λατρέψετε.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img