Αποχώριση και του Ντάφυ από το Survivor σήμερα δεν μπόρεσαν να του αλλάξουν γνώμη

spot_imgspot_img

Μετά από την χθεσινή ήττα ο Τριαντάφυλλος πάνω στον παρορμητισμό του είπε πως θέλει να αποχωρίσει από το παιχνίδι. Ωστόσο οι συμπαίχτες του κατάφεραν να τον μεταπείσουν και να του αλλάξουν την γνώμη για μία ημέρα.

Ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής έχει νοσταλγήσει το παιδί του και είναι μεγάλη η ανάγκη του να δει την οικογένειά του. Ταυτόχρονα με την δική του επιθυμία και η παραγωγή του πρότεινε να αποχωρίσει οικειοθελώς και να του καταβάλει ολόκληρο το ποσό χωρίς περικοπή λόγο αποχώρισης. Ο λόγος που του προτάθηκε αυτό είναι για να μπορέσει να δημιουργήσει ενδιαφέρον τηλεθέασης και πάλι στο τηλεοπτικό κοινό μέσω άλλων παιχτών και λόγο της αιφνίδιας αποχώρησης του James.

Η παραγωγή για να μη χάσει την τηλεθέαση των τελευτών εβδομάδων και βλέποντας ότι κινδυνεύει να τιναχθεί όλο το reality επιβίωσης ξέρει καλά ότι πρέπει να δημιουργήσει ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό μέσω άλλων παιχτών. Έτσι βλέποντας πως το ειδύλλιο μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη δεν πουλάει θα προσπαθήσει να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα μεταξύ Κόρο και Σάκη.

Το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα χωρίς συνδρομές και πάγια πληρώνοντας μία μόνο φορά.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img