Επιστροφή James στο survivor τελευταία εξέλιξη

spot_imgspot_img

Μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως φέρνει και πάλι τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Ο Atzoun όπως και όλη η παραγωγή είδαν τα νούμερα του παιχνιδιού να πέφτουν μέσα σε μία μέρα και μάλιστα απότομα. Ο ντόρος που ξέσπασε στους funs του παιχνιδιού ήταν μεγάλος με την παραγωγή να είναι σε έντονη ανησυχία για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο James από την άλλη είχε δώσει στην παραγωγή την ευκαιρία να εξαργυρώσει την συμπάθια του κόσμου στο πρόσωπό του η παραγωγή αλλά αρνήθηκε την αύξηση σου μισθού του. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο νεαρός διοργανωτής boat party είναι από εύπορη οικογένεια και δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη το 1000 της παραγωγής αλλά και ούτε την περικοπή από την αμοιβή του λόγο οικειοθελής αποχώρησής έφυγε από το παιχνίδι.

Σήμερα κιόλας άνθρωποι της παραγωγής προσπαθούν να επαναδιαπραγματευθούν την επιστροφή του στο παιχνίδι με γενναία αύξηση μιας και βλέπουν ότι οι funs του παιχνιδιού άρχισαν να δυσαρεστούνται από τις εξελίξεις.

Έτσι αναμένεται σε λίγες ώρες να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού για το αν ο James θα γυρίσει στην θέση του Νίκου Μπάρτζη τελικά.

Το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα χωρίς συνδρομές και πάγια πληρώνοντας μία μόνο φορά.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img