Μετά το Jumbo και τον Μουστάκα έβγαλε ανακοίνωση και το μεγαλύτερο sex shop, ότι δεν δέχεται παραγγελίες

spot_imgspot_img

Μετά το Jumbo και τα μεγάλα online stores, φράκαραν και τα sex shop.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα shy2try.com δεν μπορεί να εξυπηρετήσει λόγο μεγάλου όγκου παραγγελιών. Το κατάστημα από χθες έχει βγάλει ανακοίνωση στη σελίδα του, πως δεν θα μπορεί να δεχθεί νέες παραγγελίες, μέχρι την επόμενη Τετάρτη, 9/12.

Κλειστό έως 9 Δεκεμβρίου

Ο μεγάλος αριθμός παραγγελιών πλέον δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί και η εταιρεία προχώρησε σε ενημέρωση στην σελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος: “Αγαπητοί πελάτες, ευχαριστούμε για την στήριξη που μας δείξατε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι. Φαίνεται πως η αγάπη και ο έρωτας υπερνίκησαν το LOCKDOWN και τον κορονοϊό. Λόγο του τεράστιου όγκου παραγγελιών, δεν μπορούμε να δεχτούμε νέες μέχρι τις 9/12. Αυτό γίνεται για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε λίγο την ανοχή σας, θα σας εξυπηρετήσουμε ξανά σύντομα.”

screenshot

Πληροφορίες θέλουν ότι καθημερινά πραγματοποιούνταν εκατοντάδες παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα, με το ανεκτέλεστο να φθάνει γύρω στις 8-10 χιλιάδες αποστολές. Κατά το πρώτο lockdown οι πωλήσεις από e-shop είχαν αυξηθεί κατά 130% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ενώ και μετά την απαγόρευση “έτρεχαν” με 45% άνοδο.

Σε ότι αφορά στην τρέχουσα περίοδο είναι χαρακτηριστικό ότι παραγγελίες που πραγματοποιούνταν τις τελευταίες ημέρες λάμβαναν ενημέρωση ότι θα εξυπηρετηθούν γύρω στις 10 Δεκεμβρίου. Καθώς διανύουμε και την περίοδο της online φρενίτιδας, που ονομάζεται Black Friday. 

To ηλεκτρονικό κατάστημα shy2try προσφέρει χαρές και απολαύσεις. Έχει προϊόντα για όλα τα γούστα και ορέξεις. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ορέξεις. Είναι καιρός να αφήσουμε τα ταμπού πίσω, στο παρελθόν. Η προσωπική μας απόλαυση δεν είναι κάτι περίεργο αλλά είναι φυσικό να έχουμε ορέξεις και φαντασιώσεις. Όλα σας τα ερωτικά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σήμερα στο shy2try.com.

Crazy Napo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img