Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση της Επιχειρηματίας Ιωάννας Τούνη για τα 800 ευρώ. Συγκεκριμένα είχε πεί ότι χαίρονται παίρνοντας 800 οι τεμπέληδες. Αυτό προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών των social media που άρχισαν να κατηγορούν την διάσημη επιχειρηματία και influencer για ανήθικη δήλωση αμφισβητώντας μάλιστα πολλές φορές και την πραγματική της ιδιότητα. Μάλιστα κάποιοι από τους χρήστες δεν δίστασαν να κάνουν ακόμα και ανήθικες προτάσεις αλλά να εκτοξεύσουν και βαρύτατες ύβρης.
Δες εδώ τον τρόπο που μπορείς να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα να ξεχωρίσουν με μηδενικά έξοδα και να στολίσεις το σπίτι σου έτσι ώστε να το κοιτάνε όλοι όσοι περνάνε απ έξω και να το δείχνουν.
Σήμερα η Ιώννα Τούνη έκανε ακόμα μία δήλωση ως απάντηση σε ένα καλοπροαίρετο σχόλιο ενός θαυμαστή της διδάσκοντάς του οικονομία αλλά και δείχνοντάς του τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς.
Δες εδώ τον τρόπο που μπορείς να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα να ξεχωρίσουν με μηδενικά έξοδα και να στολίσεις το σπίτι σου έτσι ώστε να το κοιτάνε όλοι όσοι περνάνε απ έξω και να το δείχνουν.
Δείτε την ερώτηση που δέχτηκε εδώ
Δείτε την απάντηση που έδωσε εδώ.
Δες εδώ τον τρόπο που μπορείς να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα να ξεχωρίσουν με μηδενικά έξοδα και να στολίσεις το σπίτι σου έτσι ώστε να το κοιτάνε όλοι όσοι περνάνε απ έξω και να το δείχνουν.
Βλέποντας τα πράγματα σας εξωτερικός παράγοντας δεν μπορούμε να καταλάβουμε πραγματικά γιατί έχει ξεσπάσει τόσος ντόρος γύρο από της δηλώσεις της Κυρίας Τούνη. Δεν έκανε και δεν είπε τίποτα προσβλητικό για κανένα αντιθέτως είπε όλη την αλήθεια και κατέδειξε με μία φράση την ελληνική δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που υπάρχει με μία πρόταση. Ποιο σώφρον και νοήμον άνθρωπος που ασχολείται με το επιχειρείν όπως η κυρία Τούνη θεωρεί ότι μπορεί να τον σώσουν τα 800 ευρώ όταν μία επιχείρηση πληρώνει το 85% του τζίρου της στο κράτος συν τα υπόλοιπα έξοδα. Και η Ιώαννα Τούνη ακόμα και αν δεν αρέσει σε κάποιους το ξέρεις καλά διότι είναι επιχειρηματίας και διατηρεί επιχείρηση στην Ελλάδα με ότι συνεπάγεται αυτό. Συνεπώς βλέποντας τους κόπους της να πηγαίνουν στράφι είπε αυτό που φωνάζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι οι επιχειρηματικότητά βάλετε σοβαρά και την στηρίζουν με ψίχουλα και μάλιστα η φωνή της είναι πολύ πιο ισχυρή από άσημους επιχειρηματίες συνεπώς αντί να πέσουν να την φάνε θα έπρεπε να ενισχύσουν την γνώμη της μήπως και ακούσει κάτι η ανύπαρκτη κυβέρνηση που έχει αφήσει το 98% των Ελλήνων επιχειρηματιών στο έλεος τους. Όσο αφορά για τους τεμπέληδες που χαίρονται φυσικά και υπάρχουν και φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που πανηγυρίζουν και θέλουν να συνεχίσει η κατάσταση για να παίρνουν χωρίς να παράγουν 800 ευρώ. Ξαφνικά στην Ελλάδα έγιναν όλοι δουλευταράδες που μέχρι πριν τον κορονοιό είχαμε 80 % ανεργία σε νέους από 18 μέχρι 32. Κάποια στιγμή θα πρέπει στην χώρα αυτή να ακούμε τι λέει κάποιος και όχι ποιος το λέει και αν μας αρέσει αυτός που το λέει. Οπότε κακόμοιρε Ελληνάκο η Τούνη είπε απλά την αλήθεια της κοινωνίας που έφτιαξες και που σε βολεύει και σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι ενεργό μέλος αυτής και μάλιστα πληρώνει μπορεί και τα 5πλάσια από εσένα.