Ιωάννα Τούνη “Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ” – Όχι εμείς οι επιχειρηματίες

spot_imgspot_img

Αλήθειες που πολλές φορές δεν είναι καθόλου ευχάριστες είπε η νεαρή επιχειρηματίας Ιωάννα Τούνη σε συνέντευξη που παραχώρησε εφημερίδα OnTime και τη Σάσα Σταμάτη.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία και η επιχειρηματικότητα ειδικά της Θεσσαλονίκης που πλήττεται σε μεγάλο βαθμό αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια σαν επιχειρηματίας.

“Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως “οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”. Η διάσημη influencer θέλοντας να δείξει την ελληνική παθογένεια που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία με την νοοτροπία του δημοσιοϋπαλληλικού που κατακλύζει εδώ και χρόνια την Ελληνική κοινωνία. “Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο”.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img