Καταγγελία και κατά του Κανάκη από γνωστή δημοσιογράφο για σεξισμό και χυδαιότητα

spot_imgspot_img

Την ώρα που γκρεμίζεται η εικόνα της παρέας των “Ράδιο Αρβύλα” λόγο των καταγγελιών που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Έρχεται και μία καταγγελία από την Τζούλη Αγοράκη που αφορά πλέον τον ίδιο τον Αντώνη Κανάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος εξιστορεί ένα περιστατικό που συνέβη με την ίδια παρούσα και αφορά τον κεντρικό παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα και οι αποκαλύψεις κάθε άλλο παρά κολακευτικές είναι. Απ΄ ότι φαίνεται τελικά οι Ράδιο Αρβύλα εξελίσσονται σε Ράδιο σαπίλα και το ερώτημα είναι τελικά που προκύπτει είναι. Αν ολη η κοινωνία μας απαρτίζεται πλέον από άρρωστα μυαλά και υποκριτές;

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Δείτε παρακάτω το κείμενο της δημοσιογράφου αυτούσιο.

«Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη, είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, ήρθε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σεξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι. Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία» σημειώνει η Τζούλη Αγοράκη.

«Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σεξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος. Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα”, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το» καταλήγει, μεταξύ άλλων η Τζούλη Αγοράκη.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img