Μετά την συνεχόμενες ταπεινωτικές ήττες οι κόκκινοι μοιάζουν να είναι σε αποσύνθεση. Σήμερα αρχίζει η διχόνοια και ανάμεσα στου παίχτες της κόκκινης ομάδας και ουσιαστικά οι κόκκινοι μοιράζονται στα δύο. Ο Κόρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και της Σοφίας διαχωρίζουν την θέση του και βάζουν απέναντι τον Τριαντάφυλλο τον Κωστα και τον Κωψιδά.
Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία
Η κόκκινοι κάνουν ακόμα μία ήττα σήμερα με ένα συντριπτικό σκορ 10-2 και πάνε για δεύτερη φορά στην ατομική ασυλία την οποί και θα κερδίσει ο Περικλής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη και πάλι υποψήφια προς αποχώρηση.
Στο συμβούλιο του νησιού οι μπλέ θα συνεχίσουν να πετάνε σπόντες με τον Τριαντάφυλλο να αλλάζει το προφίλ του και να γίνετε πιο δεκτικός στο μπούλιγκ της μπλε ομάδας στο πρόσωπό του.