Ένα (challenge) για τολμηρούς που έγινε μία τρελή μόδα μεταξύ ζευγαριών και στην χώρα μας

spot_imgspot_img

Πολλά ζευγάρια στις μέρες ψάχνουν τρόπου για να κάνουν την ερωτική τους δραστηριότητα πιο ενεργή και πιο juicy. Κάποιο ωστόσο ανακάλυψαν έναν τρόπο που έγινε τρελή μόδα η οποία έχει λίγους μήνες που έχει έρθει και στην χώρα μας και προκαλεί πάταγο ειδικά στα νέα και απελευθερωμένα ζευγάρια.

Κυρίως εφαρμόζεται από άτομα αρκετά ενεργά στον ερωτικό τομέα και ένας τουλάχιστον έχει σχετικά καλή εμπειρία ώστε να ξέρει να εφαρμόζει τους κανόνες αλλά και να παίζει τίμια, Τα ζευγάρια με αυτό το παιχνίδι θέλουν να ενισχύσουν το αίσθημα της περιπέτειας και να διεγείρουν το εγκεφαλικό κόμματι του έρωτα και θα εκτοξεύσει την διάθεσή τους στα ύψη.

Η μόδα αυτή ονομάζετε “shy and try challenge” και έχει να κάνει με ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο το οποίο συνήθως διαδραματίζεται σε δημόσιο χώρο και έχει τρελάνει το you tube αλλά και το tik tok.

Το παιχνίδι κυρίως παίζετε μεταξύ ζευγαριών αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και μεταξύ φιλενάδων. Προσοχή από εδώ και περά είναι μόνο για τους τολμηρούς φίλους της παρέας που θέλουν να διεγείρουν την σχέση τους ακόμα περισσότερο. Ο βασικός κανόνας είναι να φορέσει η γυναίκα ένα εσώρουχο που προκαλεί δονήσεις μέσω ενός τηλεκοντρόλ απομακρυσμένου ελέγχου. Το εσώρουχο αυτό έχει ειδικό εργονομικό σχεδιασμό που εφάπτεται με το γυναικείο σώμα και δεν είναι ορατό από κανέναν. Ακουμπάει σε σημεία G της γυναίκας και διαθέτει προγράμματα έντασης και ρυθμού τα οποία τα χειρίζεται ο άντρας από το τηλεκοντρόλ.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό το παιχνίδι που μπορείτε να το βρείτε εδώ

Στην συνέχεια το ζευγάρι βγαίνει σε δημόσιο μέρος όπως ένα καφέ, ένα κλάμπ ή ένα εστιατόριο ακόμα και επίσκεψη σε γονείς και φίλους και ξεκινάει το παιχνίδι χωρίς οι υπόλοιποι να αντιληφθούν τίποτα. Ο άντρας προσπαθεί να αναγκάσει την γυναίκα κατά διαστήματα να έρθει σε θέση που να υποχωρήσει εξ αιτίας της αυξημένη διέγερσης και να του ζητήσει να βρεθούνε μόνοι τους κάπου. Τα αποτελέσματα αν άντρας παίξει σωστά είναι εκρηκτικά και σίγουρα θα το λατρέψετε.

Εμείς το δοκιμάσαμε και σας λέμε με βεβαιότητα ότι είναι ένα φοβερό challenge και δεν είναι καθόλου εύκολο ούτε για τον άντρα ώστε να επιτύχει το σωστό αποτέλεσμα και να μην κάνει την γυναίκα να ξενερώσει ή να ολοκληρώσει αλλά και για την γυναίκα που καλείτε να το διαχειριστεί με τον ανάλογο τρόπο ώστε να μην το καταλάβει κανείς τίποτα αλλά διατηρώντας την φλόγα αναμένει.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ και να ξεκινήσετε το challenge και μετά να μας πείτε την γνώμη σας

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img