Το lockdown εκτοξεύει τις πωλήσεις των Sex Shop στην Ελλάδα

spot_imgspot_img

Μπορεί ο κορωνοϊός να πλήττει την πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, ωστόσο υπάρχει και μια μερίδα που φαίνεται πως καταφέρνει να αναπτυχθεί μέσα στην κρίση του κορωνοϊού – τα sex shops.

Μαζί με τις πωλήσεις puzzles, gaming και ηλεκτρονικών ειδών, οι Έλληνες επιλέγουν και τα sex toys για να γεμίσουν «δημιουργικά» τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι. Όπως μας ενημερώνει η shy2try.com το μεγαλύτερο ελληνικό sex shop, «Το φαινόμενο αυτό δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό. Είναι πλέον καταγεγραμμένο σε πολλές χώρες εντός κι εκτός Ευρώπης, ότι τα sex shops έχουν αυξήσει τον τζίρο τους εκμεταλλευόμενα τον περιορισμό των ανθρώπων στο σπίτι. Μοιραία λοιπόν, από τη στιγμή που οι έξοδοι και οι συναντήσεις των ζευγαριών (νόμιμων και μη) έχουν ουσιαστικά απαγορευθεί, κάποιος έπρεπε να καλύψει αυτό το κενό.

Πρωταθλητές σε αυτή την αύξηση φαίνεται πως είναι οι Καναδοί, οι οποίοι τη δύσκολη αυτή περίοδο έχουν ανεβάσει κατά 135% τις αγορές τους από τα sex shops, ενώ κοντά τους είναι και οι Αμερικάνοι, με 75% αύξηση. Ακολουθούν οι Ευρωπαίοι, με πρώτους τους δοκιμαζόμενους από τον κορωνοϊό Ιταλούς, οι οποίοι σημειώνουν αύξηση των αγορών από τα sex shops κατά 60%, οι Γερμανοί με 50%, και οι Γάλλοι με 40%.

Σύμφωνα με την shy2try, σημαντική βοήθεια στην αύξηση του τζίρου των sex shops έχει επιτελέσει και η άνοδος της επισκεψιμότητας στα sites με ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Για παράδειγμα, από την ημέρα που το Pornhub έδωσε πρόσβαση στις premium υπηρεσίες του σε όλους, σημειώθηκε αντίστοιχα αύξηση και στις πωλήσεις ερωτικών παιχνιδιών.

Ιδιαίτερη άνοδος παρατηρείται, σύμφωνα με τα στοιχεία, στην κατηγορία των προφυλακτικών και των λιπαντικών (+150%), ενώ σε ημερήσια βάση αποστέλλονται περί τα 600 δέματα, που εξυπηρετούν παραγγελίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. — Ποιες είναι όμως οι προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών στα ερωτικά προϊόντα και ποια προϊόντα έχουν σημειώσει την μεγαλύτερη άνοδο; Πρώτη κατηγορία σε πωλήσεις αυτή την περίοδο είναι οι ασύρματοι δονητές, ακολουθούν οι κλασικοί δονητές (+ 100%) και τα ανδρικά αυνανιστήρια (+80%). Αναλυτικά ακολουθεί λίστα με τα πρώτα σε ζήτηση προϊόντα από τους Έλληνες καταναλωτές:

Ασύρματοι δονητές: +200%
Κλασικοί δονητές: +100%
Ανδρικά αυνανιστήρια: +80%
Πρωκτικά αξεσουάρ: +80%
Χειροπέδες: +50%

Εδώ θα βρεις μεγάλη γκάμα sex toys, για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση σου.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img