Scoops.gr

Του παραδοθήκαμε ολοκληρωτικά από την πρώτη μέρα μαζί με την κολλητή μου που είναι και διάσημη γιατί απλά ήξερε να παίζει – Αληθινή ιστορία

Πολύ και πολλές που θα διαβάσουν την ιστορία μου με μεγάλη ευκολία θα με χαρακτηρίσουν εύκολη. Αν δουν όμως τα πράγματα από ρεαλιστική γωνία θα καταλάβουν απόλυτα και τον λόγο αλλά και την ανάγκη. Για να σχηματίσετε λοιπόν μια εικόνα του προφίλ μου αναφορικά σας λέω ότι είμαι 34 ετών γυναίκα με ύψος 1,74 με πολύ ωραίο κορμί μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι νύχια σώμα μαλλιά κτλ κτλ έχω κάνει ολική αποτρίχωση laser. Έχω εκφραστικά μάτια και πολύ όμορφα ζουμερά χείλη. Γενικός αν με δεις ποτέ στον δρόμο σίγουρα ξέρω ότι θα με παρατηρήσεις και θα σταθεί το μάτι σου επάνω μου για αρκετή ώρα και ειδικά στην πίσω όψη μου, την οποία μου αρέσει ιδιαίτερα να την τονίζω με σέξι εσώρουχα αλλά και διάφορα κολάν. Είμαι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια και παρόλο που έχουμε μία εξαιρετική επικοινωνία με τον άντρα μου και έχουμε ένα φοβερό κλίμα στο σπίτι. Υστερούμε στο σεξουαλικό τομέα και ειδικά στην φαντασία και το παιχνίδι.

Εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το φοβερό ερωτικό παιχνίδι που θα κάνει την σύντροφό σας να τρελαθεί και σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα διότι το έζησα και μου έμεινε αξέχαστο.

Μία μέρα λοιπόν είχαμε βγει με τις κολλητές μου σε ένα καλό μπαράκι της Αθήνας ή μία από τις φίλες μου είναι αρκετά διάσημη και γνωστή στην Ελλάδα λόγο της Show biz οπότε θα αποφύγω συσχετισμούς με δουλείες και διάφορα τέτοια για να μη καταλάβετε ποια είναι. Το βράδυ λοιπόν και καθώς διασκεδάζουμε και μιλάμε υπάρχει ένας άντρας καλοντυμένος γύρο στα 40-42 με ωραία μάτια και φοβερό χαμόγελο με ύψος γύρο στο 1,85 και αρκετά περιποιημένος. Η αλήθεια ήταν ότι κέρδισε αμέσως τα βλέμματα μας και σύντομα η συζήτηση άρχισε να πηγαίνει σε αυτόν χωρίς όμως να είναι το επίκεντρο.

Με αυτά και με εκείνα βρέθηκε στο τραπέζι μας και ο τρόπος που μιλούσε η άνεση που είχε με την ερωτική επαφή αλλά και επικοινωνία που έχτιζε είχε χτίσει μεγάλες προσδοκίες μυστηρίου γύρο από το πρόσωπό του στον ερωτικό τομέα. Μόλις η βραδιά έφτανε στο τέλος της μας πρότεινε χωρίς να μιλήσει σε κάποια συγκεκριμένα να πάμε από το σπίτι του να ποιούμε ένα τελευταίο ποτό και να μας δείξει την συλλογή του.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι του είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν μας είχε πει ποτέ τι είδους συλλογή είχε. Αφού κάτσαμε σπίτι του και οι τρεις και πίναμε το ποτάκι μας έφτασε η ώρα να δούμε την συλλογή του. Τότε με ευγένεια αλλά και ύποπτο βλέμμα μία ντουλάπα τεράστια που μπήκαμε μέσα και ήταν γεμάτη περίεργα και σπάνια ερωτικά παιχνίδια. Στην αρχή λίγο σοκαριστήκαμε και νιώσαμε λίγο άβολα αλλά μετά από λίγο αρχίσαμε να κάνουμε χιούμορ με αυτά και να διασκεδάζουμε. Τότε η διάσημη φίλη μου θέλοντας να το παίξει άνετη και απελευθερωμένη του ρώτησε αν τα χρησιμοποιεί όλα αυτά και τι του λένε οι κοπέλες που φέρνει σπίτι.

Εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το φοβερό ερωτικό παιχνίδι που θα κάνει την σύντροφό σας να τρελαθεί και σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα διότι το έζησα και μου έμεινε αξέχαστο.

Με στιβαρή και ξεκάθαρη φωνή μας είπε ότι όλα τα παιχνίδια που είναι εντός της συλλογής είναι χρησιμοποιημένα και είναι ταξινομημένα ανάλογα με την κάθε γυναίκα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Μάλιστα είπε θέλω να τις θυμάμαι όλες και θέλω να έχουν όλες την επιλογή της επανάληψης για τις ξεχωριστές μας στιγμές με απόλυτη εχεμύθεια.

Η άτιμη η διάσημη κολλητή μου είχα καταλάβει που το πήγαινε και το χειρότερο ότι με έμπλεκε και εμένα. Το χειρότερο είναι πως στο τέλος μου άρεσε όλο αυτό που έγινε και φοβάμαι ότι θέλω έναν τέτοιο άντρα και όχι έναν άντρα χωρίς φαντασία δίπλα μου παρόλα που αγαπώ τον σύζυγό μου.

Εκείνη την στιγμή η κολλητή μου ρωτάει τι παιχνίδι θα χρησιμοποιούν σε εμάς για να μας βάλεις στην συλλογή σου με διάθεση χιούμορ αλλά γεμάτη λαγνεία. Τότε αυτός απάντησε κάτι ξεχωριστό για εσάς τις δύο και κάτι ιδιαίτερο για την Μαριάννα που φαινόταν λίγο πιο φοβισμένη.

Στην αρχή μας έδεσε τα μάτια και μας είπε ότι θέλει να μας δει να φιλιόμαστε οι δύο μας με την κολλητή μου. Να σημειώσω ότι μέχρι τότε δεν είχα πάει ποτέ με γυναίκα και δεν περίμενα ότι θα το λάτρευα τόσο πολύ. Αφού είχαμε φτάσει σε ένα σημείο έξτασης και όπως είμασταν με δεμένα τα μάτια μόνο με τα εσώρουχά μας γονατιστές πάνω στο κρεβάτι. Έφερε κάτι ελαστικά δεσίματα και μας έβαλε στα τέσσερα αλλά έχοντας μία ελευθερία κινήσεων. Στην τρίτη φίλη μας την είχε βάλει να κάθετε στην καρέκλα απέναντι και της είχε πει ότι θα δίνει μόνο εντολές με ανοιχτά τα μάτια της δίνοντάς αυτό το ερωτικό παιχνίδι.

Αυτή η μουχρίτσα έβγαζε όλα τα άγρια ένστικτά της επάνω μας ενώ αυτός έβαζε την φαντασία και την εμπειρία του που μας έφερναν σε μία φάση απίστευτης ηδονής. Στην αρχή ξεκίνησε με απλά και μαλακά μαστιγώματα μετά με απλές πρωκτικές μπάλες και κολπικές μπάλες. Αλλά αυτό που μας έκανε να τρέπουμε και τις δύο μας από ηδονή και να ολοκληρώσουμε πολλές φορές ήταν μία πρωκτική ουρά.

Εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το φοβερό ερωτικό παιχνίδι που θα κάνει την σύντροφό σας να τρελαθεί και σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα

Εκείνη την στιγμή λοιπόν που μας έβαλε την σφήνα αυτή μας είπε ότι θα γίνουμε τα γατάκια του. Αμέσως μετά άρχισε να μας παίρνει και τις δύο δίπλα δίπλα και μόλις ολοκληρώσαμε όλες μαζί και ο ίδιος ήδη μία φορά. Εδώ να πω ότι ήταν δίκαιος στην μοιρασιά μας έδωσε και τις δύο μας ακριβώς την ίδια ποσότητα. Και αφού νομίζαμε ότι είχε τελειώσει αυτή η φανταστική εμπειρία. Ξεκίνησε το πρωκτικό μαρτύριο που ήταν και η αποκορύφωση της βραδιάς.

Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος ήξερε απίστευτα να παίζει και μας είχε χαλαρώσει τόσο πολύ τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά ώστε να μπορέσει να μας κατακτήσει και από πίσω. Είχε τρομερή φαντασία που συνεχώς μας έκανε να παραδινόμαστε στις ορέξεις του. Φυσικά βοήθησαν πολύ και τα ερωτικά παιχνίδια που με τις επαφές σου εκτόξευαν ακόμα περισσότερο την διάθεση.

Από τότε μέχρι και σήμερα εδώ και 4 μήνες θέλω να βρώ έναν τέτοιο άντρα και έχουμε πει με την κολλητή μου να πάμε να τον ξανά βρούμε διότι πραγματικά η εμπειρία μας ήταν φανταστική.

Εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το φοβερό ερωτικό παιχνίδι που θα κάνει την σύντροφό σας να τρελαθεί και σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα διότι το έζησα και μου έμεινε αξέχαστο.

Crazy Napo

Exit mobile version