Scoops.gr

Η κολλητή μου μου έκανε το καλύτερο δώρο αφού πρώτα το δοκίμασε επάνω μου και από τότε βρισκόμαστε μία φορά την εβδομάδα

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα και η ιστορία μού διαδραματίστηκε πέρσι μία μέρα μετά την ονομαστική μου εορτή. Εκείνη την περίοδο ήμουν μόνη μου και μάλιστα είχα πάνω από 5 μήνες να συνευρεθώ με άντρα. Γενικά είμαι αρκετά εμφανίσιμη γυναίκα πράγμα που σημαίνει ότι αν και όποτε θελήσω κάτι εφήμερο μπορώ να το έχω. Έχω αρκετά καλό σώμα με εντυπωσιακή πίσω όψη είμαι 1,72 με μακριά μαύρα μαλλιά και γυμνάζομαι καθημερινά. Έχω ένα αρκετά babe face και πολύ εκφραστικά αμυγδαλωτά μάτια. Γενικά μου αρέσει πολύ να είμαι όμορφη και περιποιούμαι το σώμα μου αρκετά…

Δείτε επίσης: Το ηλεκτρονικό sex shop με τα πιο Luxury ερωτικά παιχνίδια, την μεγαλύτερη ποικιλία και τις καλύτερες τιμές.

Η Κολλητή μου είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη από εμένα και αρκετά πιο έμπειρη στον ερωτικό τομέα. Ενώ είναι και αυτή εξίσου εντυπωσιακή. Δουλεύει τρία χρόνια σε μπαρ μεγάλου ξενοδοχείου στην Μύκονο γεγονός, που από μόνο του σημαίνει πως έχει απενοχοποιήσει πολλές πλευρές του έρωτα με αυτά που ξέρω ότι έχει δει και έχει κάνει.

Έτσι λοιπόν η Στέφη, μου έφερε μία κάρτα με μία πρόσκληση που έγραφε “Private gift” Και είναι ένα Qr code. Όταν σκανάρισα το Qr code μου άνοιξε to Google map και με οδήγησε σε ένα από τα καλά ξενοδοχεία της πόλης. Μόλις έφτασα εκεί και είπα το όνομά μου μου έδωσαν ένα κλειδί και με έστειλαν σε ένα όμορφο δωμάτιο χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα που σημαίνει ότι ήταν όλα πληρωμένα. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μέσα είδα την Στέφη να κάθετε με πολύ καυτά εσώρουχα υπό το φως των κεριών και με φοβερή θέα όλη την θάλασσα.

Δείτε επίσης: Το ηλεκτρονικό sex shop με τα πιο Luxury ερωτικά παιχνίδια, την μεγαλύτερη ποικιλία και τις καλύτερες τιμές.

Με κοιτούσε με πολύ λάγνο και εκφραστικό βλέμμα όλο υποσχέσεις. Στην αρχή σοκαρίστηκα αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να μου αρέσει και ήθελα να δω που θα πάει το θέμα. Τότε η Στέφη μου έβαλε ένα κουτί πολύ αριστοκρατικό μπροστά μου και μου είπε αυτό είναι το δώρο σου αλλά η προϋπόθεσης για να στο δώσω είναι να το παίξουμε μαζί. Τότε φαντάστηκα ότι η βραδιά θα ήταν πολύ καυτή.

Το δώρο της καλύτερή μου φίλης ήταν ένα φοβερό ερωτικό παιχνίδι που ακόμα και σήμερα δεν το αποχωρίζομαι ποτέ ακόμα και όταν έρχομαι σε επαφή με τον φίλο μου. Αν και στο σημείο αυτό να ομολογήσω ότι η Στέφη ξέρει καλύτερα να χρησιμοποιεί τέτοια παιχνίδια από τον Σταύρο και έχει τρομερά καλύτερη φαντασία αυτός είναι ο λόγος που από τότε και μετά κάθε εβδομάδα βρισκόμαστε μία φορά και μερικές φορές έχουμε βρεθεί και με τον Σταύρο.

Δείτε επίσης: Το ηλεκτρονικό sex shop με τα πιο Luxury ερωτικά παιχνίδια, την μεγαλύτερη ποικιλία και τις καλύτερες τιμές.

Αν και μέχρι τότε σνόμπαρα αρκετά τα ερωτικά παιχνίδια δεν πίστευα ποτέ αυτό που θα βίωνα. Και δεν πίστευα σε καμία περίπτωση ότι αυτό που βίωσα θα μου άρεσε τόσο που θα ήθελα να το βιώνω συνεχώς.

Την στιγμή λοιπόν που πλησιάζουν τα πρόσωπα μας με την Στέφη και το ρίγος έχει αρχίσει να κυριαρχεί. Ένιωσα μία αμηχανία αλλά ταυτόχρονα και ένα απροσδόκητο πάθος που ήθελα να απελευθερωθώ και να αφήσω την Στέφη να είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού εμπιστευόμενη την εμπειρία της. Στο σημείο που αγγίζω τα χείλη της με τα χείλη μου και περνάω απαλά το χέρι μου από το στήθος της. Η Στέφη με πιάνει απότομα από το σαγόνι σηκώνοντας το κεφάλι μου προς τα επάνω πλησιάζει στο αυτή μου ακουμπώντας τα υγρά χείλη της στον λαιμό μου και μου ψιθύρισε. “Σήμερα θα δεις πως είναι να σε υποτάσσουν. Σήμερα θα σε πάρω και θα σε κάνω να ζητάς έλεος στα χέρια μου. Μόλις τελειώσει θα ανυπομονείς για την επόμενη φορά. Κατάλαβες μικρή.” Εκείνη την στιγμή είχα ανάψει πολύ και ένιωθα ήδη ένα ρίγος.

Τότε έβγαλε το δώρο της από το κουτί το άφησε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει βρώμικα ενώ ταυτόχρονα με έπαιζε. Είχα ήδη παραδοθεί στα χέρια της και περίμενα καρτερικά την επόμενη κίνησή της. Είχα ήδη ολοκληρώσει μία φορά. Και αφού είδε ότι δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα με έφερε σε απίστευτη κορύφωση με τον Το παιχνίδι είναι ο “Black Empire Heat My Queen και έτρεμα στην κυριολεξία μη μπορώντας καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Αφού είχε εξαντλήσει κάθε μου ενέργεια η Στέφη με πλησίασε μου έδωσε ένα πεταχτό γλυκό φιλή και μου είπε “θα το ξανακάνουμε είμαι σίγουρη”. Και πριν προλάβω να “πω και εγώ”. Πετάγεται στην τσάντα της και μου λέει αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα. Θα σε κάνω σκλάβα πρώτα και μετά θα τελειώσουμε.

Τότε αγρίεψε το παιχνίδι και εμφάνισε ένα δικό της παιχνίδι που με εξάντλησε εντελώς. Το παιχνίδι το βήκα εδώ και πρώτη φορά στην ζωή μου είχα νιώσει τόσο ρεαλισμό με ένα παιχνίδι με τεράστιά αντοχή και πολύ καλύτερο σε μέγεθος από το 90% των αντρών. Το παιχνίδι είναι το Magic Ram. Με δύο πεταχτά μπατσάκια με έβαλε στην θέση που ήθελε και που λατρεύουν όλοι οι άντρες. Όταν άρχισε να το χρησιμοποιεί μέσα μου ένοιωθα ότι πήγαινα με τον καλύτερο εραστή. Ήξερε ακριβώς την ταχύτητα που ήθελα, την ένταση, το βάθος. Ήταν απλά τέλεια μαζί μου και την ευχαριστώ για την εμπειρία εκείνη αλλά και όλες τις επόμενες που ζούμε κάθε εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Το ηλεκτρονικό sex shop με τα πιο Luxury ερωτικά παιχνίδια, την μεγαλύτερη ποικιλία και τις καλύτερες τιμές.

Exit mobile version