Οι 3 πιο καυτές γυναικείες φαντασίωσης – Αντέχεις;

spot_imgspot_img

Παρόλο που ζούμε σε μία εποχή που οι ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις έχουν αποενοχοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη, σε Αγγλία, ΗΠΑ και Ευρώπη από το Βρετανικό Ινστιτούτο σεξολογίας οι νέοι σήμερα κάνουν λιγότερο σέξ. Ειδικά αυτό το ποσοστό στην Νότια Ευρώπη που διεξήχθη, και η χώρα μας μειώνετε ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές η μείωση αυτή ευθύνεται στην επιλογή των νέων να δούν ταινία ή πορνό αλλά και η δειλία τους στο να αναφαίρουν τις ερωτικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις. Επίσης ένα ακόμα σημείο που κάνει τους νέους πολύ μέτριους εραστές είναι η αναστολή τους στο να χρησιμοποιούσαν ερωτικά παιχνίδια πριν ή και κατά την διάρκεια της επαφής.

Στον αντίποδα και σύμφωνα με την έρευνα, όσοι εργάζονταν πάρα πολύ, έκαναν περισσότερο σεξ σε σχέση με την παραπάνω κατηγορία. Πάντως, ένα κοινό που είχε το μεγαλύτερο ποσοστό, είναι πως δεν μπορούσαν να ελέγξουν αυτό που σκέφτονταν. Και το μυαλό είναι η μεγαλύτερη ερωτογενής ζώνη!

Έτσι λοιπόν προέκυψαν οι 3 πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις των γυναικών και ο λόγος είναι διότι μένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό ανικανοποίητες.

Θέλουν την περιπέτεια και την παρανομία!
Σύμφωνα με την Βρετανίδα ψυχοθεραπεύτρια Κέιτ Μόιλ η φαντασίωση είναι το καλύτερο πορνό γιατί ανήκει στην γυναίκα που την παράγει. Έρευνα του κοινωνικού επιστήμονα Τζάστιν Λεχμίλερ έδειξε ότι το 97% των γυναικών έχει φαντασιώσεις και μάλιστα 1 στις 5 που τις φέρνουν στο μυαλό τους κατά την διάρκεια του αυνανισμού ή της επαφής έρχονται σε οργασμό.

Μία από τις πιο συχνές φαντασιώσεις είναι η “παράνομη σεξουαλική επαφή” και μάλιστα τις περισσότερες φορές με οικείο πρόσωπο. Μάλιστα η φαντασίωση της παράνομης σεξουαλικής επαφής πολλές φορές έχει και την παρουσία του “νόμιμου” συντρόφου άλλες φορές τον θέλει γνώστη της κατάστασης αλλά και θεατή την στιγμή της επαφής και άλλες τον θέλει σε άγνοια. Πάντως το Cuckold σίγουρα είναι μία από τις τρεις φαντασιώσεις των γυναικών που πρωταγωνιστούν στο μυαλό τους. Το ζήτημα είναι πόσοι άντρες είναι διατεθειμένοι να το δοκιμάσουν. Εμείς πάντως προτείνουμε σε όλους τους άντρες να ξεκινήσουν από τα ρηχά νερά με κάτι τέτοιο ώστε να νιώσουν την εμπειρία να απολαμβάνουν την θέα της συντρόφου τους κατά την διάρκεια του σέξ χωρίς την συμμετοχή άλλου προσώπου. Για τους πιο τολμηρούς και έμπειρους καλή απόλαυση σε ρεαλιστική βάση.

(Και) οι γυναίκες λατρεύουν το BDSM και το παιχνίδι κυριαρχίας.
Η φαντασίωση που κερδίζει με ποσοστό 87% των γυναικών είναι η “κυριαρχική επιβολή” του συντρόφου επάνω στην ίδια την γυναίκα. Το BDSM σύμφωνα με τον Λεχμίλερ «δεν πρέπει να θεωρείται πως είναι κάτι εκτός ελέγχου, αφού και η καθημερινότητά μας είναι έτσι, απλά με ρούχα», «Τους αρέσει αυτό γιατί θέλουν να επικεντρώνονται στο σώμα τους και στο σημείο από όπου προέρχεται ο πόνος ή η κυριαρχική κατάκτηση του σώματός από τον σύντροφό τους».
Η φαντασίωση περιλαμβάνει τις περισσότερες φορές βία κατά την διάρκεια του σεξ αλλά και βρώμικο λεξιλόγιο. Πολλές γυναίκες δήλωσαν πως του αρέσει ακόμα και σε βαθμό ταπείνωσης η επιβολή του συντρόφου επάνω τους. Σε όλες τις γυναίκες σχεδόν αρέσει ένας βρώμικος λόγος περιγραφικός και βία χαμηλού βαθμού σύμφωνα με τον Λεχμίλερ. Επίσης στα πλαίσια του BDSM αρκετές γυναίκες φαντασιώνονται τον εαυτό τους σεξουαλικό έρμαιο με περισσότερα πρόσωπα. Εδώ θα βρείτε πολλά εργαλεία για τα πρώτα βήματα στο BDSM για αρχάριους αλλά και έμπειρους παίχτες στο άθλημα του σεξ.

«Ανάβουν» με το παιχνίδι αντιστροφής ρόλων.
Η τρίτη φαντασίωση έχει να κάνει με τα παιχνίδια ρόλων αλλά και αντιστροφής ρόλων. Συνήθως η φαντασίωση ρόλων που περιλαμβάνει στολή νοσοκόμας ή αεροσυνοδού, φαγητό, μέλι, μερέντα και φράουλες κτλ κτλ αφορά πολλές γυναίκες χωρίς όμως μεγάλη εμπειρία στο σεξ. Αντιθέτως τα παιχνίδια αλλαγής ρόλων αφορούν γυναίκες πιο έμπειρες και σεξουαλικά πιο ενεργές. Σε αυτή την φαντασίωση οι γυναίκα θέλει να επιβληθεί κυριαρχικά επάνω στον σύντροφό της χαρίζοντάς του ηδονή από ενεργητικό ρόλο. Μάλιστα σύμφωνα με τους ερευνητές αυτή η φαντασίωση κατά μεγάλο ποσοστό είναι και φαντασίωση των ίδιων των αντρών. Μπορείτε να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα από εδώ

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img