Σκύλος βρήκε το τεράστιο ερωτική παιχνίδι της καυτής νοσηλεύτριας ιδιοκτήτριάς του και έκανε βόλτες στην γειτονιά – (Δείτε το)

spot_imgspot_img

Ένας βρετανικό μπουλτόκ αποφάσισε πως ήθελε να κάνει μη προγραμματισμένη βόλτα. Το θέμα είναι όμως ότι ο Carlos άθελά του αποκάλυψε το ερωτικό παιχνίδι της Paula Ramsay και μάλιστα σε όλη την γειτονιά.

Ο σκύλος βρήκε τον δονητή της νεαρής νοσηλεύτριας την ώρα που εκείνη ήταν στην δουλειά και βγήκε από το πορτάκι της πόρτας κάνοντας μία βόλτα διαρκείας σε όλη την γειτονιά.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία το ρεαλιστικό ερωτικό παιχνίδι της Paula Ramsay είναι αρκετά μεγάλου μεγέθους σχεδόν τα 2/3 ολόκληρου του σκύλου και σύμφωνα με τα έμπειρα μάτια των αρθρογράφων του scoops πρέπει να είναι από 22 μέχρι 26 πόντους.

Εμείς εκτός από την είδηση ανακαλύψαμε και το ίδιο το παιχνίδι και μπορείτε να το βρείτε εδώ μιας και η ίδια Paula Ramsay μετά το περιστατικό δήλωσε στο instagram ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό και μάλιστα την φέρνει σε οργασμό περισσότερες φορές από τον σύντροφό της. Ο οποίος είναι αυτός που τράβηξε την φωτογραφία και την έστειλε στην ίδια για να δει τι συνέβη.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img