Περνώ και μόνη μου καλά, δεν είναι μόνο ένα τραγούδι

spot_imgspot_img

Είσαι μόνη και θες να περνάς καλά; Κάτσε καλά λοιπόν, άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε. Το να είσαι μόνη σου για μια χρονική περίοδο δεν είναι ούτε αρρώστια, ούτε κατάντια. Μπορεί να χώρισες πρόσφατα και να θες λίγο χρόνο. Καλά θα κάνεις να μείνεις λίγο μόνη να χαλαρώσεις. Και αν δεν θες να βγεις έξω να διασκεδάσεις, υπάρχουν τρόποι να περάσεις και στο σπίτι σου καλά.

Δεν σταματάει η ζωή μας μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Υπάρχουν τρόποι να απολαύσουμε τον εαυτό μας ακόμα και μόνες. Ο χρόνος που είσαι μόνη είναι ευκαιρία για απελευθέρωση. Ξέχνα τα ταμπού, άφησε πίσω τα πρέπει, τα μη και ότι άλλο σε φυλακίζει. Μπορείς να περάσεις ποιοτικό και απολαυστικό χρόνο μόνη σου. Θα αναρωτιέσαι το πως, φυσικά.

Λοιπόν εδώ και λίγο καιρό είμαι και εγώ μόνη μου, και επειδή είμαι μοντέρνα γυναίκα έψαξα λίγο στο ίντερνετ τι να κάνω για να περνάω απολαυστικά τον χρόνο μου. Κατέληξα στο shy2try.com τυχαία. Ξέρω τι θα σκεφτείς, τα ίδια σκέφτηκα και εγώ. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, είναι απόλυτα εχέμυθοι. Και το ξέρω γιατί παρήγγειλα το Femme Grace. Παίζω μαζί του συνέχεια. Ανυπομονώ να γυρίσω από τη δουλεία για να το χρησιμοποιήσω. Ευτυχώς είναι και αδιάβροχο και το παίρνω μαζί μου και στο μπάνιο. Κορίτσια δοκιμάστε το…

Για όσες ενδιαφέρονται όπως προείπα είναι αδιάβροχος, έχει βελούδινη υφή που σε χαϊδεύει κυριολεκτικά και το πιο σημαντικό 12 διαφορετικά προγράμματα δόνησης ή 12 διαφορετικούς τρόπους ικανοποίησης, όπως μου αρέσει να λέω εγώ.

Αν θες να γίνεις μοντέρνα γυναίκα σαν εμένα, μπες εδώ.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img