Θέλω ο άντρα να με εξουσιάζει στο στον έρωτα και με φέρνει σε οργασμό

spot_imgspot_img

Αν είσαι γυναίκα που θέλεις να ζεις έντονα την κάθε στιγμή σου και να νιώθεις έντονες συγκινήσεις κατά την ερωτική σου δραστηριότητά τότε σίγουρα το άρθρο αυτό σε αφορά και μάλιστα πολύ. Μία ολοκληρωμένη σεξουαλικά γυναίκα αυτό που ζητάει και θέλει ουσιαστικά από τον σύντροφό της ή την σύντροφό της, είναι να την φέρει σε οργασμό και την διεγείρει.
Ακούγεται απλό εύκολο και πολύ συνηθισμένο. Έλα όμως που δεν είναι.
Περισσότερες από το 70% των γυναικών έρχονται σε οργασμό μόλις μία με 2φορές τον χρόνο και γι αυτό φταίνε πρώτα οι ίδιες και μετά φυσικά ο/η σύντροφός τους.

Εδώ θα βρείτε τα οικονομικότερα Luxury σεξουαλικά παιχνίδια που θα σας εκτοξεύσουν στα ύψη σε τεράστια ποικιλία για αρχάριους και έμπειρους παίχτες.

Οι ίδιες φταίνε διότι δεν ζητάνε αυτό που θέλουν χωρίς ντροπή και ταμπού. Και γιατί δεν αξιολογούν τον/ την σύντροφό τους λέγοντάς τους την αλήθεια. Δεν είναι κακό να πείς σε έναν άντρα είσαι μέτριος εραστής, δεν ξέρεις να παίζεις, κτλ κτλ κτλ. Είναι κακό όμως να μην έχεις νιώσει σαν πραγματική γυναίκα και να ανέχεσαι μία σεξουαλικά μέτρια ζωή μόνο και μόνο γιατί νιώθεις ότι τον έχεις ανάγκη σε αυτό τον τομέα.

Το σεξ πρέπει να υπάρχει στην ζωή του κάθε ανθρώπου και πρέπει να καλύπτει την φυσική ανάγκη της σεξουαλικής εκτόνωσης.

Πως μπορεί ένα άντρας να είναι τόσο καλός ώστε να χαραχθεί στο μυαλό της συντρόφου του ως αρσενικός και ως κυρίαρχος επιλογή της σεξουαλικής της δράσης.

Θα πρέπει ο άντρας να είναι κυρίαρχος. Θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο στο γυναικείο σώμα και στα σημεία διέγερσης. Θα πρέπει να έχει φαντασία και να ξέρει πως να χρησιμοποιεί το μυαλό του το σώμα του ακόμα και το βλέμμα του. Θα πρέπει να έχει μία συλλογή από σεξουαλικά παιχνίδια που πιστέψτε κάνουν την μεγαλύτερη δουλειά στον τομέα αυτόν.

Ένας άντρας που έχει συλλογή από σεξουαλικά παιχνίδια, χειροπέδες, μαστίγια, σεξουαλικές σφήνες κτλ κτλ να είστε σίγουρες ότι είναι πολύ καλύτερος από έναν άντρα που λέει πως είναι πύραυλος και ο λόγος είναι ότι ο πρώτος έχει φαντασία μεγαλύτερη πράγμα που σημαίνει ότι την εφαρμόζει στην σεξουαλική του ζωή.

Εδώ θα βρείτε τα οικονομικότερα Luxury σεξουαλικά παιχνίδια που θα σας εκτοξεύσουν στα ύψη σε τεράστια ποικιλία για αρχάριους και έμπειρους παίχτες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img