Κι όμως ΔΕΝ είναι πρόωρη πρωταπριλιά: Στην Τσέλσι ο Αναστασίου!

March 30, 2015
707 Views

Το ταξίδι του Γιάννη Αναστασίου στο Λονδίνο που αποκάλυψε το sdna.gr την Κυριακή κάθε άλλο παρά για προσωπικούς λόγους έγινε. Όλες οι πληροφορίες για τα ραντεβού του Έλληνα τεχνικού.

Το ταξίδι περιλάμβανε πολύ ουσιαστικές συναντήσεις με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε προγραμματίσει μέρες το συγκεκριμένο ταξίδι πάνω στη διακοπή του πρωταθλήματος. Στην ατζέντα του υπήρχαν τρεις συναντήσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr. Η μια πιο σημαντική από την άλλη.

Αρχικά μίλησε με μέλη της οικογένειας Πότσο, η οποία είναι γνωστή στον Παναθηναϊκό από την πώληση του Ορέστη Καρνέζη. Η ιταλική οικογένεια είναι ιδιοκτήτρια της Ουντινέζε, της Γρανάδα και της Γουότφορντ (εξ ου και ο αρχικός δανεισμός του Καρνέζη στον ισπανικό σύλλογο από την Ουντινέζε, προτού το περασμένο καλοκαίρι γυρίσει στο Ούντινε) ενώ εκτός αυτών ο Τζίνο Πότσο, γιος του γενικού κουμανταδόρου στις ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις της οικογένειας, λειτουργεί ως μεγαλομάνατζερ.

Ο Αναστασίου έκανε ραντεβού με έναν εκ των κορυφαίων ατζέντηδων, τον περίφημο Πίνι Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός «ελέγχει» ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες ενώ έχει ανοιχτές πόρτες σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της «γηραιάς» ηπείρου.

Μέσω του Ζάχαβι άλλωστε άνοιξε διάπλατα μια πολύ δύσκολη πόρτα: αυτή του αθλητικού διευθυντή της Τσέλσι, Μάικλ Εμενάλο! Αυτό ήταν και το πλέον σοβαρό ραντεβού του Αναστασίου. Δεν είναι και ό,τι πιο απλό να δημιουργηθεί παράθυρο συνεργασίας με έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων παγκοσμίως. Άλλωστε η Τσέλσι έχει αγοράσει τα τελευταία χρόνια τόσους ποδοσφαιριστές που έχει… περίσσευμα για να στελεχώσει τουλάχιστον άλλα δύο ρόστερ!

Πάνω από 35 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον λονδρέζικο σύλλογο παίζουν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες τη φετινή σεζόν. Αν μη τι άλλο υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα στο «οπλοστάσιο» της Τσέλσι και αυτή η συνάντηση του Αναστασίου είναι ικανή να προσφέρει αρκετά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έμεινε σχεδόν ένα 48ωρο στο Νησί και επέστρεψε με γεμάτες τις αποσκευές του. Σίγουρα αυτό το ταξίδι μπορεί να αλλάξει αρκετά για το Τριφύλλι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο…

Leave A Comment