Κόντεψε να πεθάνει ο πατέρας του μέσα το νοσοκομείο της Λαμίας και οι Γιατροί με τους νοσηλευτές τα έπιναν και έκαναν πλάκα μέχρι που τράβηξε πιστόλι για να κάνουν την δουλειά τους σωστά

Σε μία ακραία συμπεριφορά οδηγήθηκε ένας 30χρονος που πήγε τον πατέρα του στο νοσοκομείο της Λαμίας λόγω της αδιαφορίας και την κάκιστης συμπεριφοράς των γιατρών και των νοσηλευτών.

Δείτε τις λεπτομέρειες του απίστευτου περιστατικού παρακάτω…

Ο 30χρονος νέος μετά από έξι και μισή ώρες αναμονής και αφού ο πατέρας του υπέφερε από τους πόνους από τους άγαρμπους χειρισμούς των νοσηλευτών και αφού οι νοσοκόμοι και οι γιατροί απλώς τους προσπερνούσαν και τους φερόταν σχεδόν με θυμό, λόγο της βάρδιας που είχαν κλιθεί να κάνουν παραμονή της πρωτοχρονιάς , χάνοντας μάλιστα και δύο φορές τις αισθήσεις του εντός του νοσοκομείου.

Έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να τραβήξει πιστόλι με το οποίο απείλησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ώστε να κάνουν τη δουλειά τους σωστά χωρίς εξαιρέσεις νωχελικότητα και αδιαφορία.

Μετά από αυτή την επιπόλαια και απερίσκεπτη κίνηση του ο μηχανισμός του νοσοκομείου ξεκίνησε να λειτουργεί με κανονικούς ρυθμούς και τον πατέρα του νεαρού πλέον να νοσηλεύεται στο Νοσοκομεία της Λαμίας.

Κανένας δεν γνωρίζει μέχρι και αυτή τη στιγμή αν το πιστόλι ήταν αληθινό και γεμάτο με την αστυνομία να διενεργεί έρευνα ώστε να εντοπίσει το 30χρονο νέο ο οποίος έχει εξαφανιστεί από χθες το απόγευμα και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη .

Δείτε την συνέχεια του άρθρου!

Leave A Comment