Ξεφτιλίστηκε μία χώρα με 3 μέρες κρύο – Η τσαπατσουλιά σε όλο της το μεγαλείο

January 8, 2017
836 Views

Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά δίνουν την δική του μάχη με τον πολικό ψύχος. Ολόκληρες περιοχές έχουν μείνει χωρίς νερό και κάποιες και χωρίς ηλεκτρικό. Η κρατική μηχανή παρέλυσε στη κυριολεξία με 3 μέρες ψύχος. Η τσαπατσουλιά των κατασκευαστών των εργολάβων και των κομπιναδόρων βγήκε στην επιφάνεια με την πρώτη δυσκόλευα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το οποίο έχει 32.000 μόνιμους κατοίκους και δεν έχει σχεδόν κανένα σπίτι νερό με τον δήμο να αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ανίκανος να αντιμετωπίσει καταστάσεις κρύου.

Εχθές δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους γιατί κάποιοι στην Εθνική οδό δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους και φυσικά όπως γίνεται πάντα σε αυτή τη χώρα υπεύθυνος δεν υπάρχει. Χιλιάδες οδηγεί ταλαιπωρούνται εδώ και 3 μέρες σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα λόγο της ανικανότητας του κράτους να κάνει το αυτονόητο.

Μία απλή απορία που έχουν χιλιάδες αναγνώστες μας όπως και εμείς. Στην Σουηδία ή τον Καναδά που οι θερμοκρασίες φτάνουν μέχρι και -40 έχουν νερά και δρόμους;

Leave A Comment