Δεν είναι μυστικό – Έφτασε η ώρα για ισότητα στην απόλαυση

spot_imgspot_img

Οι straight γυναίκες έχουν κατά ένα τρίτο λιγότερους οργασμούς από τους άνδρες κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Η shy2try έρχεται να προσφέρει λύσεις γύρω από την γυναικεία απόλαυση. Τα σεξουαλικά βοηθήματα σε συνδυασμό με τον σύντροφο σου, θα σε φέρουν πιο κοντά σε οργασμό. Μπορείς φυσικά να αγοράσεις το βοήθημα για να το χρησιμοποιείς μόνο όταν είσαι ολομόναχη.

Μη ντρέπεσαι να αγοράσεις

Πίστεψέ μας, δεν είναι άβολο. Κανείς δεν θα σε δει να μπαίνεις, κανείς δεν θα σε δει να βγαίνεις, και η σελίδα έχει ΡΗΤΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ. Αν έχεις απορίες, ξέρουν να σου τις λύσουν στο shy2try. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι… καλή διασκέδαση!

Τι πρέπει να προσέξεις

Όπως δεν θα αγόραζες ένα ρούχο φτιαγμένο από φτηνιάρικα υλικά, παρομοίως δεν θα αγόραζες ένα βοήθημα φτιαγμένο από λάθος υλικά. Η σιλικόνη είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες.

Επίσης, όσο καλύτερο και πιο προσεγμένο το υλικό, τόσο λιγότερος ο θόρυβος που θα κάνει όταν τον χρησιμοποιείς. Επιπλέον, η σιλικόνη είναι μη πορώδες υλικό, συνεπώς καθαρίζεται πολύ εύκολα με κρύο νερό και σαπούνι.

Τα ταμπού και οι προκαταλήψεις που συνεχίζουν να μας ακολουθούν μέχρι και σήμερα είναι αποτέλεσμα της ανώριμης και διαστρεβλωμένης νοοτροπίας που συνεχίζουμε να έχουμε γύρω από την ικανοποίηση της γυναίκας. Ευτυχώς με την πάροδο του χρόνου, αυτό το αγαπημένο sex toy παίρνει σιγά σιγά την θέση που του αξίζει στην ζωή κάθε γυναίκας.

Για όσες δεν ντρέπονται, μπορείτε να βρείτε εδώ το premium βοήθημα που θα σας κάνει και πάλι ευτυχισμένες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img