Δεν είναι μυστικό – Έφτασε η ώρα για ισότητα στην απόλαυση

Οι straight γυναίκες έχουν κατά ένα τρίτο λιγότερους οργασμούς από τους άνδρες κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Η shy2try έρχεται να προσφέρει λύσεις γύρω από την γυναικεία απόλαυση. Τα σεξουαλικά βοηθήματα σε συνδυασμό με τον σύντροφο σου, θα σε φέρουν πιο κοντά σε οργασμό. Μπορείς φυσικά να αγοράσεις το βοήθημα για να το χρησιμοποιείς μόνο όταν είσαι ολομόναχη.

Μη ντρέπεσαι να αγοράσεις

Πίστεψέ μας, δεν είναι άβολο. Κανείς δεν θα σε δει να μπαίνεις, κανείς δεν θα σε δει να βγαίνεις, και η σελίδα έχει ΡΗΤΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ. Αν έχεις απορίες, ξέρουν να σου τις λύσουν στο shy2try. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι… καλή διασκέδαση!

Τι πρέπει να προσέξεις

Όπως δεν θα αγόραζες ένα ρούχο φτιαγμένο από φτηνιάρικα υλικά, παρομοίως δεν θα αγόραζες ένα βοήθημα φτιαγμένο από λάθος υλικά. Η σιλικόνη είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες.

Επίσης, όσο καλύτερο και πιο προσεγμένο το υλικό, τόσο λιγότερος ο θόρυβος που θα κάνει όταν τον χρησιμοποιείς. Επιπλέον, η σιλικόνη είναι μη πορώδες υλικό, συνεπώς καθαρίζεται πολύ εύκολα με κρύο νερό και σαπούνι.

Τα ταμπού και οι προκαταλήψεις που συνεχίζουν να μας ακολουθούν μέχρι και σήμερα είναι αποτέλεσμα της ανώριμης και διαστρεβλωμένης νοοτροπίας που συνεχίζουμε να έχουμε γύρω από την ικανοποίηση της γυναίκας. Ευτυχώς με την πάροδο του χρόνου, αυτό το αγαπημένο sex toy παίρνει σιγά σιγά την θέση που του αξίζει στην ζωή κάθε γυναίκας.

Για όσες δεν ντρέπονται, μπορείτε να βρείτε εδώ το premium βοήθημα που θα σας κάνει και πάλι ευτυχισμένες.

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here