Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία ερωτικών βοηθημάτων γνωρίζει άνθηση

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε σε Αγγλία και ΗΠΑ, μεγάλη εταιρία ερωτικών βοηθημάτων, 2 στις 10 γυναίκες χρησιμοποιούν ψεύτικα ανδρικά πέη για να ικανοποιηθούν τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Το 60% των γυναικών του δείγματος της έρευνας, δήλωσαν επίσης ότι ενίοτε, μαζί με τον σύντροφο της χρησιμοποιεί δονητή για περισσότερη ικανοποίηση.

Οι μισές γυναίκες (48%), ηλικίας 16 μέχρι 60 χρονών, έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους, την ηδονή με τη βοήθεια ενός τέτοιου «παιχνιδιού», ενώ το 80% των γυναικών που έχουν σχέση, καλού κακού είχαν στο συρτάρι του κομοδίνου τους κρυμμένο και έναν άλλο πλαστικό «φίλο».

Αν η σημερινή γενιά είναι η πιο απελευθερωμένη από σεξουαλικής άποψης και ταυτόχρονα πιο ώριμη να δεχτεί τα sex toys, παρόλα αυτά  συνεχίζουν να αποτελούν ταμπού για πολλούς και νιώθουν άβολα στην ιδέα της χρησιμοποίησής τους.

Όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα σεξουαλικά βοηθήματα συστήνονται ακόμη κι από ειδικούς σεξολόγους ως λύση στη ρουτίνα μεταξύ ερωτικών συντρόφων.

Ποικιλία ειδών

Η γκάμα των sex toys είναι πάρα πολύ μεγάλη. Για τον καθένα ταιριάζει αυτό που θα τον κάνει να ξανανιώσει την έξαψη της πρώτης φοράς.

Και για το τέλος, σας προτείνουμε τον «πλαστικό φίλο», που μπορείτε να τον… παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είναι ο δονητής τσέπης! Το μυστικό του κρύβεται στη δεύτερη λέξη: τσέπης! Διότι υπάρχουν δονητές τόσο μικροσκοπικοί, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον πλέον διακριτικό τρόπο, οπουδήποτε μακριά από το σπίτι. Οπότε η φάση έχει ως εξής: Πηγαίνετε με τον/την σύντροφό σας σινεμά και κάπου στα μέσα της ταινίας και μετά τα πρώτα χαδάκια για να ανάψουν τα αίματα, μπαίνει και το νέο απόκτημα στο παιχνίδι. Επιλέξτε ταινία δράσης με δυνατή μουσική για να καλύψει τα δικά σας ηχητικά εφέ και καλή διασκέδαση!

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here