Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία ερωτικών βοηθημάτων γνωρίζει άνθηση

spot_imgspot_img

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε σε Αγγλία και ΗΠΑ, μεγάλη εταιρία ερωτικών βοηθημάτων, 2 στις 10 γυναίκες χρησιμοποιούν ψεύτικα ανδρικά πέη για να ικανοποιηθούν τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Το 60% των γυναικών του δείγματος της έρευνας, δήλωσαν επίσης ότι ενίοτε, μαζί με τον σύντροφο της χρησιμοποιεί δονητή για περισσότερη ικανοποίηση.

Οι μισές γυναίκες (48%), ηλικίας 16 μέχρι 60 χρονών, έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους, την ηδονή με τη βοήθεια ενός τέτοιου «παιχνιδιού», ενώ το 80% των γυναικών που έχουν σχέση, καλού κακού είχαν στο συρτάρι του κομοδίνου τους κρυμμένο και έναν άλλο πλαστικό «φίλο».

Αν η σημερινή γενιά είναι η πιο απελευθερωμένη από σεξουαλικής άποψης και ταυτόχρονα πιο ώριμη να δεχτεί τα sex toys, παρόλα αυτά  συνεχίζουν να αποτελούν ταμπού για πολλούς και νιώθουν άβολα στην ιδέα της χρησιμοποίησής τους.

Όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα σεξουαλικά βοηθήματα συστήνονται ακόμη κι από ειδικούς σεξολόγους ως λύση στη ρουτίνα μεταξύ ερωτικών συντρόφων.

Ποικιλία ειδών

Η γκάμα των sex toys είναι πάρα πολύ μεγάλη. Για τον καθένα ταιριάζει αυτό που θα τον κάνει να ξανανιώσει την έξαψη της πρώτης φοράς.

Και για το τέλος, σας προτείνουμε τον «πλαστικό φίλο», που μπορείτε να τον… παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είναι ο δονητής τσέπης! Το μυστικό του κρύβεται στη δεύτερη λέξη: τσέπης! Διότι υπάρχουν δονητές τόσο μικροσκοπικοί, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον πλέον διακριτικό τρόπο, οπουδήποτε μακριά από το σπίτι. Οπότε η φάση έχει ως εξής: Πηγαίνετε με τον/την σύντροφό σας σινεμά και κάπου στα μέσα της ταινίας και μετά τα πρώτα χαδάκια για να ανάψουν τα αίματα, μπαίνει και το νέο απόκτημα στο παιχνίδι. Επιλέξτε ταινία δράσης με δυνατή μουσική για να καλύψει τα δικά σας ηχητικά εφέ και καλή διασκέδαση!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img