Με τιμές και δόξες υποδείχθηκαν τον Υπαρχηγό της Χ.Α. Χρήστο Παπά μετά την απελευθέρωση του από τον Κορυδαλλό (ΒΙΝΤΕΟ)

March 29, 2015
812 Views

Μετά τους Μιχαλολιάκο και Λαγό, αφήνεται ελεύθερος με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων και ο Χρήστος Παππάς από την Χρυσή Αυγή.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ….ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ!

Με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών, ελεύθερος περνά την πύλη του Κορυδαλλού και ο Χρήστος Παππάς, η προσωρινή κράτηση του οποίου αντικαταστάθηκε με την επιβολή περιοριστικών όρων λόγω παρέλευσης του 18μηνου, όπως σημειώνουν οι πηγές από το ρεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Ο Χρήστος Παππάς αποφυλακίστηκε με την επιβολή των περιοριστικών όρων, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παράδοσης διαβατηρίου, διανυκτέρευσης στην οικία του, απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ακόμη ο κατηγορούμενος υποχρεούται να κινείται μόνον εντός Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαρτίου είχε αποφυλακιστεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος βάση των όρων που του επιβλήθηκαν είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επίσης, θα μπορεί να μεταβαίνει στη Βουλή, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Στις 20 Μαρτίου είχε αποφυλακιστεί και ο έτερος προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός, στον οποίο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί οροί της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση. Ακόμη, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φόρες τον μηνά σε Αστυνομικό Τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20 Απριλίου έχει προσδιοριστεί η δίκη για την υπόθεση της ΧΑ.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο “υπαρχηγός” της Χρυσής Αυγής , Χρήστος Παππας μετά την έξοδο του, ήταν να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων της Χρυσή Αυγής, Καπελώνη και Φουντούλη.

Δίπλα του ο Αλέξανδρος ένας από τους τέσσερις που ήταν μαζί εκείνο το βράδυ στο Ηράκλειο και σώθηκε.

Leave A Comment