Νόμιζε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο αλλά το βρήκε με μία συσκευή που του αποκάλυψε ένα μεγαλύτερο και χειρότερο μυστικό…

October 5, 2018
553 Views

Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και της ένδυσης και ιδιοκτήτης βιοτεχνίας σε γειτονική χώρα, έγινε ο πρωταγωνιστής σε μία άκρως περίεργη και σχεδόν αστεία ιστορία, καταφέρνοντας να γίνει πρώτο θέμα στον Βουλγαρικό τύπο.

Ο Έλληνας βιοτέχνης που κατοικεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, βρισκόταν σε τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας με την παρέα του και την προ λίγων μηνών σύζυγό του. Στην παρέα του υπήρχαν αρκετοί Έλληνες αλλά και Βούλγαροι φίλοι του, επιχειρηματίες και συνεργάτες.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο Έλληνας επιχειρηματίας βγαίνοντας από το ξενοδοχείο που έμειναν, συνειδητοποίησε ότι έλειπε το πολυτελές τζιπ μάρκας Mercedes που κατέχει από το σημείο που το είχε σταθμεύσει το προηγούμενο βράδυ.

Ωστόσο το θύμα είχε προνοήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ήταν αρκετά προετοιμασμένος. Αλλά δεν υπολόγιζε αυτό που διαπίστωσε την συνέχεια.

Είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του την γνωστή συσκευή gps-alarm που μεταδίδει το στίγμα και τον ήχο της σε ζωντανό χρόνο. Λόγο της μεγάλης αυτονομίας που έχει η μπαταρία της συσκευής ο άνθρωπος μόλις είδε ότι έλειπε το αυτοκίνητό του από το σημείο έστειλε ένα απλό sms και βρήκε κατευθείαν το σημείο που ήταν σταθμευμένο το όχημά του.

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι η μικρή αυτή συσκευή εκτός από το στίγμα του αυτοκινήτου, αποκάλυψε και το μεγάλο μυστικό που είχε η σύζυγός του.

Έτσι λοιπόν το θύμα θέλοντας να είναι προετοιμασμένος, πριν ειδοποιήσει τις αρχές της Βουλγαρίας για την κλοπή του οχήματός τους και με δεδομένο ότι γνώριζε καλά Βουλγάρικα. Έκανε μία κλήση στη συσκευή GPS-ALARM με αποτέλεσμα να έχει ζωντανή μετάδοση ήχου.

Δυστυχώς τελικά αυτό που άκουσε ήταν ίσως χειρότερο ακόμα και από μία ενδεχόμενη κλοπή του οχήματος. Τελικά η προ λίγων μηνών σύζυγός του, είχε παράνομο δεσμό με έναν εκ των συνεργατών του και το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν είχε κλαπεί αλλά το είχε δανειστεί η γυναίκα του για να ικανοποιήσει τις ερωτικές της ορέξεις με τον εραστή της.

Η συνέχεια ήταν αρκετά περιπετειώδης πιάνοντας τους στα πράσα με αποτέλεσμα να γίνουν η πρώτη Viral είδηση στην γειτονική χώρα.

Η συσκευή που ευθύνεται για την αποκάλυψη είναι αυτή. Προσοχή σε όσους την βρίσκουν ενδιαφέρουσα και θέλουν να την αποκτήσουν η συσκευή προορίζεται για ορθή χρήση και μόνο για προστασία περιουσίας και δικών σας ανθρώπων και όχι για αθέμιτους σκοπούς.

Leave A Comment